Mi a véleményed az alábbi együttesekről?
The Rolling Stones, ABBA, The Hollies, Black Sabbath, Baltimora
Írd le mindegyikről a véleményed, csak kíváncsi vagyok.
Melyik mit jelent számotokra?
The Rollign Stones: Egyik legnagyobb hatású rockbanda, iszonyat nagy változást hoztak a könnyűzenébe ami leírhatatlan, ez az objektív mérce. Szubjektíven annyira nem tartozik a kedvencek közé, de majd adok még neki esélyt mindenképpen.
Black Sabbath: Nélkülük nincs Heavy Metal és ez tény, ők is elég nagy hatásúak. Sok-sok tagcserével is tudtak azért egy viszonylag kiegyensúlyozott színvonalat hozni, elég gyakran változtak ők maguk is, nincs két egyforma albumuk. Mindig nagyon jó énekeseik voltak, Tony pedig mindvégig képes volt feljebb tenni a lécet. Szubjektíven mérve nagyon szeretem őket hallgatni, egyszerű de nagyon jó riffk, a szólóik is bejönnek, zenei stílusomra is elég nagy hatást gyakoroltak.(Doom metalt általuk ismertem meg)
A többit nem ismerem.
The Rolling Stones: tehetséges banda, ámde ugyanakkor nagyon megosztó. A hatvanas években kiadott lemezeik jók, utánna felejtős.
ABBA: Örökzöld klasszikus, ugyanolyan tehetséges együttes, mint a RS.
The Hollies: Szintén tetszik, ámde kevésbé klasszikusabb.
Baltimora: Egy dalukat ismerem, az tetszik.
Nálam a Black Sabbath még felfedezésre vár!
Előző vagyok.
Az még lemaradt, hogy ezek közül a The Hollies tetszik a legjobban.
Black Sabbath, Rolling Stones: klasszikusok.
The Hollies: nem ismerem annyira, egy vagy két számukat hallottam csak.
Baltimora: nem az én stílusom, nem vagyok rajongója ennek az eurodance vagy disco stílusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!