Melyik nagyobb trash, a k-pop, vagy a mulatós?
Figyelt kérdés
Fekete Pákó vagy BTS a nagyobb a szemét?2023. szept. 19. 17:46
11/30 anonim válasza:
#10 te mire mondod, hogy zene? Akkor ezt elmondhatnád nekünk!
12/30 anonim válasza:
Nagyjából minden zene, ami nem mulatós, k-pop, country, vagy jazz. Ezek a legalja műfajok.
13/30 anonim válasza:
A mulatós, magyar “rap”-ek, meg az ilyen disco-s tuctuc diumdisu zenék a szemetek. A K-pop az nem. 🥹🙏🏻😇
14/30 anonim válasza:
#13 nagyon el vagy tévedve
a kpop dél korea válasza az észak koreai kommunizmusra: ha ti elkövethettek emberiség ellenes bűnöket, akkor mi is
15/30 anonim válasza:
#12 Mi alapján lett a jazz "legalja műfajnak" titulálva?
16/30 anonim válasza:
A jazz csak egy kifogás a random hangok játszására.
17/30 anonim válasza:
14#
Elmondom neked komám, ha a jazz nem lenne, akkor a jelenlegi modernebb zenei műfajok (köztük a különféle könnyű zenei műfajok) erős 80%-a létre sem jött volna. Aki a jazzt alja műfajnak tartja az egy műveletlen analfabéta. Az egy dolog, hogy nem tetszik a jazz zene, meg hogy nem szereted. Oké rendben van. De "legaljának" titulálni, az butaság!
18/30 anonim válasza:
19/30 anonim válasza:
Most pont úgy menő utalni a kpop-ot mint 15 éve a Tokio hotelt
Ennyi erővel justin timberlake vagy Madonna zenéjét is utáld mert ugyanaz a hangzás
Én nem vagyok őrült 14 éves fan de ez nem tudom mióta nem számít minőségnek
20/30 anonim válasza:
#19 az a baj, hogy úgy utálják a kpopot, hogy nem is ismerik azt! Sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!