Melyik nagyobb trash, a k-pop, vagy a mulatós?
Figyelt kérdés
Fekete Pákó vagy BTS a nagyobb a szemét?2023. szept. 19. 17:46
1/30 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Mindkettőt utálom mint a szart. Talán Fekete Pákó illetve a mulatós egy fokkal ízléstelenebb, viszont a BTS/a K-pop meg sokkal elterjedtebb, sokkal nagyobb tömeget hülyít...Mindegy, nemtudom, mindkettő trágya
2/30 anonim válasza:
Szerintem Fekete Pákó! Nem szeretem a mulatósokat!
4/30 anonim válasza:
Zeneileg ugyanaz a szemét mindkét műfaj, a különbség csak annyi, hogy az egyikbe a multicégek rohadt sok pénzt beletolnak (k-pop), a másikba meg nem (mulatós). Ennek nyilván az az oka, hogy mulatós az sajátosan magyar zene, így a potenciális közönség is korlátozott, míg a k-pop nemzetközi.
Szóval pusztán zenei alapon ugyanolyan trash a kettő, befolyását tekintve viszont kétségtelenül a k-pop a nagyobb szemét.
5/30 anonim válasza:
Ha egyet hallottál, hallottad az összeset. Mulatóst is meg kpopot is. #1-es hasonlóan egyformán rühellem én is mind a kettőt.
6/30 anonim válasza:
Zeneileg pontosan olyan 0 mind a kettő, nehéz dönteni.
8/30 anonim válasza:
A mulatóst részegen el tudom viselni, a k-popot úgy sem.
10/30 anonim válasza:
Objektíven nem lehet zenének nevezni egyiket sem. Legfeljebb zaj mindkettő. Ez tény, és nem vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!