A fiatalok körében miért lett ilyen népszerű Korda György Reptér című slágere?
Szerintem az "ez a dal olyan sz.r, hogy már jó"-érzés miatt.
És amolyan kulturális összetartozás és összekacsintás miatt.
De jót nevettem a kérdésen...tényleg miért?
Jól írják itt előttem, hogy mert mindenki ezt fújja, és hogy van olyan, hogy valami annyira sz.r,hogy már attól jó.
Tisztelegjünk az öreg Korda előtt, a semmiről is tudott énekelni. Mondjuk akkoriban kénytelenek is voltak nem kompromitáló szövegeket írni.
Miért ne?
Egyébként tényleg jó szám.
"Jól írják itt előttem, hogy mert mindenki ezt fújja, és hogy van olyan, hogy valami annyira sz.r,hogy már attól jó."
de pont ez a lényeg, hogy nem kifejezetten szar. érezhetően próbálták becsülettel összerakni a hangszerelést, Gyuri bá nem énekel mellé, stb.
épp csak egy jellegtelen tömegtermék, ami normál esetben miután kijön, egy-két hónapig szól a rádióból meg a diszkóban, aztán cső, mindenki elfelejti, legfeljebb egy-egy öregdiák találkozón előveszitek, hogy jé, ez is ment, mikor fiatalok voltunk.
ehhez képest klasszikus/kult státuszba emelkedett. és erre tényleg nincs észszerű magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!