Manapság a 15-18 éves fiatalok körében még mennyire népszerű az Edda?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam,hogy még én is fiatal vagyok 26 éves,és nálunk az Edda volt talán a legnépszerűbb,de már koncerteken is inkább 25 év felettieket látok és mintha kezdene a 15-18 éves korosztály eltűnni...
Amit szomorúan veszek.
2016. júl. 16. 08:36
1/1 anonim válasza:
Szerintem már nem olyan népszerű a fiatalok körében. Viszont biztos vannak páran akik szeretik, és hallgatják őket, illetve vannak olyan Edda klasszikusok amiket szinte mindenki ismer. Én személy szerint nem vagyok oda az együttesért. Pataky Attilát egyenesen rühellem. A számai már a könyökömön folynak ki. Ettől függetlenül nem tekintem rossz bandának őket, csak már azért ők sem mai gyerekek, nem tudnak újat mutatni. Ez van. Aki szereti őket, az nyugodtan járjon a koncertjeikre. De ugyanakkor meg nem értem hogy miért szomorú az számodra, hogy a mai fiatalok nem rajonganak ezért az együttesét. A zene az egy szubjektív dolog. Nem lehet ráerőltetni a másikra hogy ez jó, ezt szeresd. Meg azért lássuk meg a mai 15-18 évesek miket hallgatnak főleg.. elektronikus zene, meg rapp.. (és ezek azért elég távol állnak az Eddától) Sőt ez a két műfaj áll legtávolabb magától a zenétől is, és szépen lassan teszik is tönkre. Számomra inkább ez szomorú. Én nem utálom az elektronikus zenét, sem a rappet. Néha-néha hallgatok egyet-kettőt. De hogy feszülésig ezt a két stílust hallgassam.. Ma már minden a divatról szól, ha valaki elkezd valamit, mindenki utánozni akarja, és ezzel lényegében megszűnik a saját ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!