Miért utálják annyira Azariaht?
Nem vagyok egy tini rajongó, 50 évesen tetszik a zenéje, a szövegei. Szerintem értelmes a srác, de nem vitázni akarok itt erről. Azt figyeltem meg, az egyre növekvő rajongó tábora mellett egyre növekvő gyűlölködő tábora van, akik minden alkalmat megragadnak arra, hogy negatív kommentjeikkel lehúzzák, de ezekben a kommentekben, dühöt, gyűlöletet, irigységet (?) látok. A zenéje ilyen megosztó? Vagy valami más van emögött? Mert az általam követett többi előadónál nem tapasztaltam ilyet, legalábbis ilyen szélsőséges formában. Én sem szeretek minden zenét, de akkor azokat figyelmem kívül hagyom, illetve tiszteletben tartom ha másnak tetszik, még akkor is ha számomra silány minőségű. Mi a véleményetek erről?
"Mindenkinek más színű a világ..."
Nekem az 5-6-7 válasza korrekt. Ők a kérdésre próbáltak önmagukra is kiterjedő értelmes válaszokat adni. Sőt a 6-os egy viszonylag objektív véleményt mondott és ő fogalmazta meg igazán, hogy miért utálják sokan úgy általánosságban. (Mert egy fos? Ja, nem. A gyűlölködő a fos mert sz@r az élete de ezzel nem tud szembenézni inkább másokat gucsmol) Kàr, hogy lepontoztátok.
A 7-es meg elgondolkodtató választ adott , na ott a nagy igazság, engem meggyőzött.
Különlegesnek én sem tartom. Nekem a legelső számai tetszettek. A Camouflage albuma teljesen. Akkor láttam a Friderikusszal való beszélgetését és ennek hatására kezdtem nézni a Poul Street videókat. Azt gondoltam, na ebből a srácból lesz valaki!
A mostani zenéje már nem tetszik. Olyan mintha különböző stílusú zenéket és értelmetlen szövegeket összegyúrtak volna, olyan kacsasünpáva, egy kis ez egy kis az de semmi komoly. Csalódtam. Azt hittem, több van benne. De elmegy egy kommersz irányba, ami a tömegeknek bejön, meglovagolja a hypokat, dőljön a lé!!!
Úgy gondolom, hogy egy értelmes gyerek, akit azért gyűlölnek sokan, mert 20-22 éves korára olyan sikereket ért el, amiről tényleg sokan csak álmodoznak, a tinilányok rajongása meg érthető...
Mindig ígérgeti, célozgat rá, hogy most ezt nyomja pár évig, utána meg fogja találni az egyensúlyt, hát kíváncsi leszek rá, hogy alakul majd. Ez a srác különleges és nem az énekhangja miatt (tényleg néha gumikacsa 😅), hanem az intelligenciája, belső megélései, nézőpontja, kreatív gondolkodásmódja és visszafogott személyisége miatt. Útmutatója lehet a korosztályának, de jelenleg már letérőben van erről az útról és ha nem vigyáz, ha ezt nem veszi észre időben, simán csak el fog zülleni és lesz belőle egy üresfejű kiégett és magától elszállt roncshalmaz 😥
És még annyi, hogy hátha egyszer elolvassa ezeket a róla szóló kritikákat és érdemileg elgondolkodik rajta...
Mert a szar és fos meg hasonló magasröptű hozzászólásokon nem fog elgondolkodni, sőt ezek csak megerősítik őt abban, hogy jó az amit csinál!!!
Pontosan emiatt különösen bosszantó az, amit csinál. Van benne tehetség, de ahelyett, hogy ezt kiaknázná magában, inkább a mainstream vonalat szolgálja ki. Mert az a menő, és az hozza a pénzt. Többet ér neki a tömött zseb, minthogy valós értékeket adjon át a dalaival. A szövegei jelenleg teljesen semmitmondóak, és irodalmi szempontból sem valami kiemelkedők. Az lehet, hogy a tinilányokat kiszolgálva most a csúcson érezheti magát, de pár év, és lecserélik valaki másra. Ha nem alkot valami igazi értéket, amivel úgy istenigazán megfogja az emberek szívét, el fog veszni a süllyesztőben.
Egy általam kedvelt banda, akiket szintén érint ez a "tinilány jelenség" a következőt mondta: tudják, hogy ez az egész egy nagy buborék, ami bármikor kipukkadhat. Azt kell elérni, hogyha ez megtörténik, akkor azok az emberek továbbra is kedveljék valami miatt a zenéjüket, és velük maradjanak. Mert reményt ad nekik, vagy kifejezi az érzéseiket, stb. Szóval valódinak, és hitelesnek kell lenni. Mert bár ez a nehezebb út, ez a helyes, és ez is a kifizetődőbb. Mert úgymond egy "igazi" rajongó tíz-húsz év után is venni fogja a merch cuccot/jegyeket/CD-t, de a hirtelen fellángolásokra nem lehet alapozni.
Ezzel az állítással én teljes mértékben egyet értek, és komolyan tisztelem ezt a bizonyos zenekart, amiért így állnak hozzá a dolgokhoz.
Ez lenne a legjobb út ennek a srácnak is, sajnálom, hogy nem látja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!