Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Összekevertem Marics Petit és...

Összekevertem Marics Petit és Azariah-t. Más is járt így?

Figyelt kérdés
Előrebocsájtom hogy elmúltam 40 (Tudom, nem mentség) és nem igazán követem eme két énekes karrierjét de a tegnapi napig meg voltam róla győződve hogy Marics Peti és Azariah - Baukó Attila, ugyanaz a személy. Erre tegnap jöttem rá tévedek. Ugyanis szerintem tök hasonlóan néznek ki, mindketten énekesek és kb. egykorúak. Akkor esett le a tantusz, amikor tegnap egy youtube videóban adott Azariah interjút és oda volt írva a teljes neve. Akkor most hogy is van, nem Marics Peti a neve? Aztán kigugliztam és nagy döbbenetemre, két személyről volt szó. Mentségemre legyen mondva hogy én a Marics-ot a Radics-al is összekevertem.

#Azariah #Marics_Péter
2023. máj. 31. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Ezek kicsodák egyáltalán?

23 évesen kérdezem…🤷‍♀️

2023. máj. 31. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de véleményem szerint egyáltalán nem hasonlítanak.
2023. máj. 31. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Még nem jártam így.
2023. jún. 1. 00:10
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
43 vagyok. Fingom sincs kik ezek. Ez gáz? És mit számít, ha összekeversz bárkit is? Engem biztos nem érdekelne.
2023. jún. 3. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Először azt olvastam hogy "összevertem".

Na az gáz lett volna, ezt ki nem xarja le.

2023. jún. 4. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy most tényleg, 40x évesen feszengsz azon, hogy összekevertél két ilyen nevenincs kis senkit?

Kit érdekel?

Politikus keverte már össze Mandelát Mengelével, mégse izgatta magát túlságosan miatta…

2023. jún. 5. 10:49
 7/11 everlight ***** válasza:
91%
Marics Peti a Valmar énekese. Még csak nem is hasonlít Azahriára.Az énekhangjuk is teljesen más,Marics nak sokkal ércesebb.
2023. júl. 27. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
2 majom, nem csoda, hogy összekeverted őket, amúgy meg ki nem sz@rja le őket?
2023. aug. 11. 10:57
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Igen, elég gáz

Főleg ha annyira érdekel a dolog hogy feltedd a kérdést.

Én is kevertem már össze embereket de nem jutott eszembe azon agyalni hogy vajon gáz e. Amúgy ha ismered Azariah munkásságát elég gáz összekeverni bárkivel is.

2023. aug. 18. 10:34
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem csodálom, hogy összekeverted őket. Ugyanolyan buzzi kinézete van mindkettőnek, semmi egyedi nincs a külsejüket nézve, szerintem emberileg is egyformán hulladékok lehetnek. Két kis homár, akikben semmi férfiasság nincsen, csak nyávognak, mint egy csaj, akit seggbe raknak éppen.
2023. okt. 14. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!