Összekevertem Marics Petit és Azariah-t. Más is járt így?
Figyelt kérdés
Előrebocsájtom hogy elmúltam 40 (Tudom, nem mentség) és nem igazán követem eme két énekes karrierjét de a tegnapi napig meg voltam róla győződve hogy Marics Peti és Azariah - Baukó Attila, ugyanaz a személy. Erre tegnap jöttem rá tévedek. Ugyanis szerintem tök hasonlóan néznek ki, mindketten énekesek és kb. egykorúak. Akkor esett le a tantusz, amikor tegnap egy youtube videóban adott Azariah interjút és oda volt írva a teljes neve. Akkor most hogy is van, nem Marics Peti a neve? Aztán kigugliztam és nagy döbbenetemre, két személyről volt szó. Mentségemre legyen mondva hogy én a Marics-ot a Radics-al is összekevertem.#Azariah #Marics_Péter
2023. máj. 31. 19:33
1/11 anonim válasza:
Ezek kicsodák egyáltalán?
23 évesen kérdezem…🤷♀️
2/11 anonim válasza:
Nem gáz, de véleményem szerint egyáltalán nem hasonlítanak.
4/11 anonim válasza:
43 vagyok. Fingom sincs kik ezek. Ez gáz? És mit számít, ha összekeversz bárkit is? Engem biztos nem érdekelne.
5/11 anonim válasza:
Először azt olvastam hogy "összevertem".
Na az gáz lett volna, ezt ki nem xarja le.
6/11 anonim válasza:
Amúgy most tényleg, 40x évesen feszengsz azon, hogy összekevertél két ilyen nevenincs kis senkit?
Kit érdekel?
Politikus keverte már össze Mandelát Mengelével, mégse izgatta magát túlságosan miatta…
7/11 everlight válasza:
Marics Peti a Valmar énekese. Még csak nem is hasonlít Azahriára.Az énekhangjuk is teljesen más,Marics nak sokkal ércesebb.
8/11 anonim válasza:
2 majom, nem csoda, hogy összekeverted őket, amúgy meg ki nem sz@rja le őket?
9/11 anonim válasza:
Igen, elég gáz
Főleg ha annyira érdekel a dolog hogy feltedd a kérdést.
Én is kevertem már össze embereket de nem jutott eszembe azon agyalni hogy vajon gáz e. Amúgy ha ismered Azariah munkásságát elég gáz összekeverni bárkivel is.
10/11 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy összekeverted őket. Ugyanolyan buzzi kinézete van mindkettőnek, semmi egyedi nincs a külsejüket nézve, szerintem emberileg is egyformán hulladékok lehetnek. Két kis homár, akikben semmi férfiasság nincsen, csak nyávognak, mint egy csaj, akit seggbe raknak éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!