Miért utálják annyira Azariaht?
Nem vagyok egy tini rajongó, 50 évesen tetszik a zenéje, a szövegei. Szerintem értelmes a srác, de nem vitázni akarok itt erről. Azt figyeltem meg, az egyre növekvő rajongó tábora mellett egyre növekvő gyűlölködő tábora van, akik minden alkalmat megragadnak arra, hogy negatív kommentjeikkel lehúzzák, de ezekben a kommentekben, dühöt, gyűlöletet, irigységet (?) látok. A zenéje ilyen megosztó? Vagy valami más van emögött? Mert az általam követett többi előadónál nem tapasztaltam ilyet, legalábbis ilyen szélsőséges formában. Én sem szeretek minden zenét, de akkor azokat figyelmem kívül hagyom, illetve tiszteletben tartom ha másnak tetszik, még akkor is ha számomra silány minőségű. Mi a véleményetek erről?
"Mindenkinek más színű a világ..."
Oké tök alap, hogy zajong a világ, de az nem baj ha megpróbáljuk értelmezni a zajongást.
Pl az első: az emberek többsége végletekig frusztrált és kizsigerelt. Ezért egy kívülállót kell támadni? Nem ő élősködik az embereken, asszem nem ő vonja az adónkat nem ő emeli az árakat nem őmiatta sz@r a fizetésünk. Akkor?
A harmadik: ha te tehetségtelennek tartod, ez a te véleményed, tiszteletben tartom. Legyen. De téves, hogy felfuttatták. Teljesen alulról, magától fejlesztette tanulta egyedül e dolgokat, önmagát tette azzá, ami. Senki nem karolta fel, nem vett részt semmilyen X faktor vagy hasonlókban. Nagyon sok olyant tudunk, akiket tényleg nyomnak, de őt csak a növekvő rajongó tábora nyomja. Tehát ez az érv is bukik.
Van még?
Nem szoktam hallgatni zenéit. Most belehallgattam egybe.
Gát c. dalba hallgattam bele. Nekem a hangszeres zene (amiben nem énekelnek) jöhetnek, nyilván nem lesz kedvenc mindegyik.
De a stílus nem jön be, ahogy elkezd énekelni. A műfaj se bejövős igazából, de hát ettől nem fogom utálni, meg kővel dobálni.
Az meg alap, hogy ha valamit nagyon imádnak-kedvelnek, megjelenik az ellentábor is. Ha másért nem, akkor "divat utálni".
Irigység? Nyilván sokkal jobb az, ha valaki a kedvenc dolgával foglalkozik (éneklés-gitározás, zenélés), minthogy egy gyárban 3 műszakban *ohadjon, szenvedjen. Innen is jöhet az irigység, már ha van, hogy valakinek sikerült elérnie azt, hogy a hobbijával keressen pénzt, ne pedig fizikai-lelki szenvedéssel.
Ezeket nem tudtam. Így már kezdem érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!