Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek jó ötlet Jennie...

Szerintetek jó ötlet Jennie You & Me remixét előadni egy K-pop Entertainment meghallgatásán?

Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni majd egy K-pop Entertainment-höz. (Tudok koreaiul, angolul, tudom, hogy milyen nehéz trainee-nek, és idol-nak lenni, de nekem ez az álmom ((nem olyan álom, mint a 12 éveseké), én az évek alatt nagyon sokat tettem ezért, énekeltem, rappeltem, táncoltam, mindent csináltam, hogy kész legyek a meghallgatásra). Szóval jó ötlet? Mert azt hallottam, hogy aki nem tud folyékonyan koreaiul, és koreai dalt ad elő, akkor hallatszik, hogy nem az eredetit énekli, és máris mínusz pontot kap. Úgyhogy jó ötlet ezt a dalt előadni? (Csak hogy tudjátok nincsen származási megkötés ennél az ügynökségnél.)

2023. aug. 16. 17:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
Jól hallottad. Vagyis... Ha téged nem zavar a mínusz pont, akkor nyugodtam. 😚😚😚😚
2023. aug. 16. 19:03
 2/20 A kérdező kommentje:
Jennie You & yme remixében nincsen koreai szöveg. Az egész angol. Úgy ahogy Rosé Gone, On The Ground, és Hard To Love dalában is. Meg Lisa Money-jában is. De még ott van a The Happiest Girl. Vagy Tally meg Typa Girl. Ezek mind full angolosok.
2023. aug. 16. 19:25
 3/20 A kérdező kommentje:
Me*
2023. aug. 16. 19:25
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
A magyar akcentusod angolon is hallatszani fog, féltve, hogy nem 10-12 éves korod előtt tanultad a nyelvet, szóval full mindegy ilyen szempontból, hogy az az akcentus milyen nyelvnél jön elő.
2023. aug. 17. 20:54
 5/20 A kérdező kommentje:
Kedves #4! Évek óta tanulok angolt, és közben megtanultam a kiejtését is. De mit mondtam, nincs származási megkötés!
2023. aug. 17. 20:57
 6/20 anonim válasza:
91%
Ez attól is függ, hogy mióta tanulsz angolul és Koreaiul, és, hogy megvannak-e az elvárások de ha te úgy érzed, hogy ez jól fog menni akkor sok sikert :)
2023. aug. 17. 22:11
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

#5 Nem ezt vontam kétségbe. Szimplán a nyelvelsajátításnak van egy olyan sajátossága, hogy egy idegennyelvet 10-12 éves korig lehet akcentus nélkül elsajátítani, azt követően nagyon ritka, hogy sikerüljön.

Ez persze nem azt jelenti, hogy olyan a kiejtésed, mint országunk miniszterelnökének, hogy azt én a kis magyar akcentusommal se értem néha, ha nincs alá feliratozva angolul. Simán lehet annál fényévekkel jobb a kiejtése valakinek, lehet olyan jó, hogy nem zavaró, nem szembetűnő. Ha énekelsz az már alapból "segít" a helyzeten.

2023. aug. 17. 22:48
 8/20 A kérdező kommentje:
#6 énekelni tudom, rappelni, hát nem annyira, mint Jennie, de tudok, táncolni is tudok. Modellkedni is tudok, színészkedni is, és tudok dalszöveget is írni (volt már ilyen, hogy írtam). Koreaiul most is tanulok, meg egyetemen is fogok (tudom, hogy nem videókból). Angolul meg hát ugye tudok beszélni. Kedvenc nyelvem volt az iskolában, ahogy most is az. Szóval ez kb minden elvárás. Ja és NINCS származási megkötés még mindig.
2023. aug. 17. 22:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs megkötés, de vannak íratlan szokások. De sok sikert kívánok!
2023. aug. 17. 23:09
 10/20 A kérdező kommentje:
#9 köszönöm, és még rímelt is😅!
2023. aug. 17. 23:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!