Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek jó ötlet Jennie...

Szerintetek jó ötlet Jennie You & Me remixét előadni egy K-pop Entertainment meghallgatásán?

Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni majd egy K-pop Entertainment-höz. (Tudok koreaiul, angolul, tudom, hogy milyen nehéz trainee-nek, és idol-nak lenni, de nekem ez az álmom ((nem olyan álom, mint a 12 éveseké), én az évek alatt nagyon sokat tettem ezért, énekeltem, rappeltem, táncoltam, mindent csináltam, hogy kész legyek a meghallgatásra). Szóval jó ötlet? Mert azt hallottam, hogy aki nem tud folyékonyan koreaiul, és koreai dalt ad elő, akkor hallatszik, hogy nem az eredetit énekli, és máris mínusz pontot kap. Úgyhogy jó ötlet ezt a dalt előadni? (Csak hogy tudjátok nincsen származási megkötés ennél az ügynökségnél.)

2023. aug. 16. 17:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

A koreaiak konkrétan ide járnak tanulni Közép-Európába. Tele van velük az összes budapesti egyetem, mert már olyan ízléstelen kapitalizmus van az országukban, mint Amerikában, és a legrosszabb, hogy mellé még rasszisták is (igen!).

Átlag polgári munkát nem engednek végezni, ha nem vagy ázsiai és nem beszéled folyékonyan a nyelvüket. Van egy olyan érzésem, hogy a “tudok koreaiul” kijelentésed nem ezt igazolja. 😵‍💫

Szóval ilyen paraméterek mellett ne is álmodj róla, hogy majd téged idoloskodtatnak ott, mert 100%, hogy nem.

Azok az “európai” idolok is legalább félig ázsiaiak. Biztos találkoztál már pl. kínaiakkal, akik Magyarországon születtek. Vagy hallottál japánokról, akik Finnországban, thaiföldiekről, akik Franciaországban…stb. Igen, olyan állampolgárságuk van, ami a személyi igazolványukban áll, de ez nem azonos a nemzetiségükkel, vagy a szüleik, nagyszüleik származásával.

2023. aug. 18. 15:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Kedves #11! Én már évek óta énekelek, táncolok, rappelek, hogy fejlődjek. Képzeld el, hogy tanulok itthon koreaiul, és még az egyetemen is fogok (TUDOM, HOGY NEM VIDEÓKBÓL FOGOK). Az udvaron még "játszok" is. Próbálok színészkedni, meg modellkedni is, ami bevallom már elég jól megy. Évek óta MINDEN délután UGYANAZT a dalt éneklem, és UGYANAZT a koreográfiát táncolom, hogy elő tudjam adni. Szóval, mi a véleményed? Meglepőttél mi? Látod, én kitartó vagyok, és ha van álmom, akkor megragadom, és soha nem engedem el!
2023. aug. 18. 16:16
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, hogy hova mész meghallgatásra. Pl. JYP-nél mindenki JYP zenét hozott magával... DE SOK SIKERT! SZURKOLOK!!
2023. aug. 24. 13:48
 14/20 A kérdező kommentje:
De hogyha mondjuk a JYP-hez megyek meghallgatásra akkor én úgy tudom, hogy nem kéne annak az ügynökség valamelyik dalát előadni, mert azt nem nézik jó szemmel. Mármint én így tudom.
2023. aug. 24. 14:53
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Néztem vmi A2K-t és ott mindenki először Dalla Dallát adott elő, majd később jött a God's menu és az O.O
2023. aug. 24. 14:57
 16/20 A kérdező kommentje:
De ez biztos, hogy a JYP-nél volt?
2023. aug. 24. 16:01
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

tenyleg nem szeretnek beleszolni de ha nem felelsz meg elegge a kbs-nek akkor lehet hogy csak trainee lehetsz vagy meg az sem

es ha valamilyen csoda folytan debutalsz akkor meg szet fognak szedni a fanok hogy “ronda” vagy

2023. szept. 2. 15:48
 18/20 A kérdező kommentje:
#17 engem már most csúfolnak. Engem már tök mindegy, hogy ki csúfol, és ki nem. Kibírom. (Ja és ez a csúfolás osztálytársaimtól jön, és már vagy 5 éve!)
2023. szept. 2. 16:20
 19/20 anonim ***** válasza:
67%
az lehet h te kibirod viszont egy ent-nek nagyon fontos hogy a trainee-je “jol nezzen ki” a kbs-hez merten, foleg a 4th gen-ben itt mar minden a visualrol & stage presencéről szól…
2023. szept. 3. 12:07
 20/20 anonim ***** válasza:
50%

plusz az egy masik dolog hogy evek ota gyakorolsz enekelni/rappelni/tancolni

de az ent-ek tehetseget keresnek

szoval ezzel csak azt akarom mondani hogy nagyon sok mindennek meg kell felened hogy idol/trainee lehess

2023. szept. 3. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!