Mi lesz Tóth Gabi konzervatív családanya-imázsával most, hogy kiderült, hogy félrelépett a Fricska táncegyüttes egy (vagy több) tagjával?
Magyarország egy következmények nélküli ország. Most megvan a nagy szenzáció, kicsit szörnyülködik rajta a pórnép, aztán megy minden tovább. Jön majd a következő szaftos botrány.
Szerintem a konzervatív mélykeresztény nagyasszony imidzset is simán meg lehet tartani.
Semmi.
Végre visszatért a régi énjéhez, mert így hiteles.
Vadóc, szexfaló, csapongó színben ismertük meg és most végre megint önmaga.
Ez a keresztény vonal szerintem csak megrendelésre ment, de az is lehet, hogy a fricskás gyereket is megkente valaki, hogy csináljon már egy kis vihart vagy csak a hírnévért kihasználja Gabit.
De ne legyen igazam!
Én mindig szerettem a Gabi hangját, szerintem tehetséges és szuper, hogy belead mindent, van energiája. De azért most egy kicsit csalódtam.
Úgy látszik, hogy nem való volt neki ez a családosdi, mert ő még kalandra vágyik.
Sajnálom a férjét!
Mondjuk azt nem tudhatjuk, hogy otthon mi volt...
Mindenesetre nagyon meglepő és váratlan fordulat!
Kíváncsian várom a fejleményeket!
Lehet, hogy egyedül vagyok ezen a felületen,de én nem tudom,kik ezek a fricskás fiúk, miért illetve mióta van T. Gabinak ez a keresztény család anya státusza,ám tulajdonképpen nem is érdekel 🤣
Egyetlen dalt ismerek tőle, talán az volt az első dala,az tetszik.
Ismét rosszul választotta ki a címerállatát a magyar jobboldal.
Egyedül emiatt ekkora hír ez az egész.
Már azelőtt leégette magát, amikor elnyávogta az “erdőben szeretkezős” dalocskáját a PÁPÁNAK, - természetesen családbarát verzióban.
Mert vannak mélyen hívő női előadók, akár családanyák rajta kívül is. Az más kérdés, hogy valószínűleg nem kérnek az ingyen közpénzből.
27:
Az erdőben szeretkezéssel mi a baj keresztény szemszögből? Sért valami vallási előírást?
Semmilyen vallási előírást nem sért önmagában, max. közszeméremsértést, ha forgalmas erdőben történik, amit polgári törvények is büntetnek.
Pláne, ha gyerekek is látják.
Szerencsére a pápa ebből nem értett semmit 😂😂😂, de egy olyan személyek előtt ilyen dalt énekelni, akik cölibátusban élnek, kb. olyan provokáció, mint alkohollal kínálni valamit, aki elvonóról jön.
Esküvőn, hivatalos eseményen sem illik félmeztelenül megjelenni. Vagy rágyújtani olyan helyen, ahol ki van írva, hogy tilos a dohányzás. Vagy könyvtárban ordibálni.
Akkor egyházi rendezvényen sem illene erotikus szövegű zenét kántálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!