Az experidance táncegyüttesnek melyik a legjobb előadása?
Fergeteges? Ezeregyév? Nekem egyenlőre a Nagyidai Cigányok című produkció a kedvencem! És nektek?
A tánccsoport milyen műfajban táncol? Mi az ő történetük? Milyen egyetemet/főiskolát végeztek el?
Köszönöm a válaszaitokat!
:-)
Szerintem az Ezeregyév az alapművük, az a "kötelező olvasmány". A Boldogság 69:09, a Fergeteges, a Szenvedélyem Velence, a Revans, sőt, a Radnóti és a Toldi is jó értelemben vett meglepetésként ért, pedig már láttam pár darabot előttük is. A Steel is szenzációs volt, kár, hogy mostanában nincs műsoron. A RAM Colosseumban futó produkcióikat nagyon tudom ajánlani, profi munka, ötletes, más-más és egyedi mind.
Nekem egyedül a MüPás produkciójuk volt kicsit gyengébb, de más színpadi táncos produkciókkal összehasonlítva még az is versenyben van.
Táncstílusuk elég egyedi. A magyar néptánc az alapja, több táncosnak komoly balett tudása van. Kortárs elemeket is felfedezni benne, modern és klasszikus tánc, társastánc, színpadi tánc, sztep, pantomim, ember legyen a talpán, aki ennek nevet tud adni.
Ha jól tudom, szolnoki gyökerű a csapat, de folyamatosan cserélődik a gárda.
nemrég blogot is indítottak a társulatról,
Azt még hozzátenném, hogy a Radnótiban kimaxolták a drámát, amit már a világháborús menetelős jeleneikben korábban is pengettek. A függöny után elképesztő csönd lett a nézőtéren, nagyon ütős volt az előadás.
Az összes többi darabjukra illik az önfeledt szórakoztatás jelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!