Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi együttesekről?

Figyelt kérdés

Beatles

Rolling Stones

Animals

Led Zeppelin

Black Sabbath

Queen

Yes

Duran Duran

2023. júl. 15. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik nagyon jó együttes, és mai napig nagyon sokan hallgatják őket. Nekem a The Beatles a kedvencem, mert olyan jó zenéket gyártottak, hogy olyan jó zenéket, mint ők szerintem senki sem fog gyártani.
2023. júl. 15. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Beatles és Rolling Stones: a pop- és a rockzene szétválása köthető ehhez a két zenekarhoz. A kettő közül a rock az igényesebb műfaj, ezért a Stonest többre tartom. A Beatles jelentősége tagadhatatlan, de ezzel együtt szerintem kicsit túlértékelt zenekar.

Animals: ha a Beatles túlértékelt, akkor az Animals alulértékelt. A legtöbben csak a House of the Rising Sunt ismerik tőlük, pedig van még jó pár kiváló számuk.

Led Zeppelin & Black Sabbath: róluk megint csak együtt érdemes beszélni. Korszakalkotó, amit csináltak, a Deep Purple-lel együtt a rock- és metalzene megformálói.

Queen: bár annyi újat nem hoztak a zenébe, mint a felsoroltak többsége, nagyon tehetséges zenészekből állt, számos műfajban alkottak és mindben megállták a helyüket.

Yes: őket ismerem a legkevésbé, de stílusuknál fogva (progresszív rock) biztos, hogy nagyon jó zenészekből állt a zenekar.

Duran Duran: a szintipop igényesebb zenekarainak egyike, ők is jók.

2023. júl. 15. 10:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül a Black Sabbath, Queen és a Beatles a kedvenceim.
2023. júl. 15. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!