Egy ilyen gitár megfelelő ajándék lenne?
Én próbálkoztam gitárral annó - de sajnos annyira nem volt hozzá hallásom, tehetségem hogy ezt én elengedtem, a környékben élők nagy örömére :) Tehát tapasztalatom sok nincs, most viszont udvarlok egy lánynak aki pedig már rég szeretne gitározni, csak nem jött még össze neki. Bal kezes, így ezt néztem ki neki "kezdésnek":
Valószínű Metált játszana rajta, ez jó ajándék lenne neki?
Illetve hozzá egy ilyen erősítőt, de itt is csak a vélemények alapján választottam:
#10 Lehet, hogy a leányzó öltözködésben is ezt a "csak feketét feketével" stílust képviseli. Ettől természetesen van lelke, sőt talán nagyon is színes egyéniség.
A kérdező tudja igazából, vagy még inkább a hölgy. Még egy érv a kipróbálás mellett.
Igazából az, hogy balkezes, nem feltétlen jelenti azt, hogy egyből balkezes gitárt kell neki adni. Igazából balkezes gitárból kisebb a választék, szóval későbbiekben ez hátrány tud lenni.
Szerintem olyant érdemes adni neki, ami nem is a legolcsóbb, de nem is a legdrágább, de kezdésnek tökéletes és ha folytatni akarja, akkor is megállja a helyét a gitár.
Én ilyen gitárnak tudnék örülni.
Viszont, ha esetleg szétmentek, ne az legyen belőle, hogy a lánynak elmegy a kedve az egész gitározástól, mondván te vezetted be az egész gitározásba.
Igazából talán tényleg az a legjobb, ha elviszed egy hangszerboltba. De mondjuk előtte te magad elmész egyedül, hogy ne érjen meglepetésként az, hogy mennyitől indulnak a gitár árai.
#11 Valóban szép és biztosan jó minőségű is. De azért nem egy árkategória az kérdésben linkelt fekete gitárnál - és nyilván ez sem utolsó szempont.
(Egyébként minden ízlés dolga, nekem ebből a Fenderből is a régimódibb Sunburst vagy Silverburst szín jobban tetszik, de kétségtelenül szép a kék is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!