Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy ilyen gitár megfelelő...

Egy ilyen gitár megfelelő ajándék lenne?

Figyelt kérdés

Én próbálkoztam gitárral annó - de sajnos annyira nem volt hozzá hallásom, tehetségem hogy ezt én elengedtem, a környékben élők nagy örömére :) Tehát tapasztalatom sok nincs, most viszont udvarlok egy lánynak aki pedig már rég szeretne gitározni, csak nem jött még össze neki. Bal kezes, így ezt néztem ki neki "kezdésnek":

[link]

Valószínű Metált játszana rajta, ez jó ajándék lenne neki?

Illetve hozzá egy ilyen erősítőt, de itt is csak a vélemények alapján választottam:

[link]

2023. júl. 4. 20:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
ez valami hamisítvány
2023. júl. 4. 20:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Tehát régóta szeretne játszani gitáron, csak eddig - mondjuk hangszer híján - nem kezdett bele? Ha ezt tudod róla, meg hogy a keményebb zenéket szereti, akkor szinte biztos örömet szerzel vele. A termék minőségétől függetlenül, ahhoz nem értek igazából. De ki ne örülne, ha meglepnék egy hangszerrel, amire régóta vágyik? :)

Ha teljesen kezdő, laikus a gitárokhoz, akkor bátrabban tudsz válogatni, "meglepni". Más lenne a helyzet, ha haladó vagy profi zenész lenne, akkor eszedbe ne jusson helyette bármit is választani. :D

(Egyébként ez a balkezes-jobbkezes gitár is megosztó téma lehet, akárcsak a fenti gitármárka. )

2023. júl. 4. 20:51
 3/16 Mojjo ***** válasza:
100%
Természetesen nem hamisítvány, de ez egy balkezes gitár. Balkezes gitár kell?
2023. júl. 4. 20:52
 4/16 Mojjo ***** válasza:
Oké, nem olvastam el figyelmesen végig a kérdést, sorry.
2023. júl. 4. 21:05
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az lenne még a kérdésem hogy ez a márka mennyire megbízható, azt említetted hogy megosztó, ez miből adódik? Illetve hogy mennyire alkalmas Metál zenei műfajra, ebben az árkategóriában vannak ennél jobb választások is? Nem szeretném mégsem egy rosszminőségű ajándékkal meglepni
2023. júl. 4. 21:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgy értem a megosztót, hogy sokan nagyon dicsérik, néhányan pedig szidják. De ez minden szinte bármire elmondható itt (kivéve talán a nagyon sokat ajánlott Cort AD810 akusztikusról :D )

Az újabb Harley-Benton kérdéseknél talán több a pozitív:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=harley%20be..

És persze nem csak a gyártmány elsősorban a lényeg, hanem a konkrét modell. De én ebben nem tudok megbízható tanácsot adni, leginkább a gesztus részére reagáltam, hogy szép ajándék.

Ha van rá lehetőség, akkor menj el egy vagy több hangszerboltba, és mondd el az igényeket és a keretet rá. Ott megnézhető, kipróbálható, beállítva, működőképesen elhozható. Szerintem az biztosabb, mint netről rendelni.

2023. júl. 4. 23:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Udvarlási időszakban semmilyen ajándékot nem veszünk egy lánynak ennyi pénzért!!! De ha mindenképp el akarod ásni magad, akkor legalább vidd el egy hangszerboltba kipróbálni.
2023. júl. 5. 06:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét modellről annyit tudok hogy a húrlábon lévő festék miatt zúg a gitár. nagyon. de vannak videók amiben levakarják róla a festéket és úgy működik
2023. júl. 5. 11:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szóval akkor ez igazából egy párkapcsolati kérdés inkább, mint hangszeres. Mivel nem tudunk semmit a kapcsolat hőfokáról, reménybeli kifutásáról az életkorotokról, nem is igazán lehet tanácsot adni, de @7nek igaza van.

Ha meglepit akarsz, vedd a fáradságot, menj el egy hangszerboltba és add elő ezt a sztorit. Mondd, hogy szeretnéd a hölgyet elhozni, hogy kipróbáljon pár eszközt a jeles alkalomból, amire szeretnéd, hogy a szakeladó felkészüljön. Ha ez némi pénzbe is kerül-valszleg nem fog- akkor azt be kell vállalni. Amikor odaértek, már nem kell habogni, összebénázni magad, mert az eladó(k) fogja tudni, hogy mi a pálya és tényleg egy gördülékeny élmény jöhet létre.

Ha ez a verzió felkeltette az érdeklődésed, jöhetnek kérdések emberbarát hangszerboltokról.

Mondanám, hogy az egész utazást is el lehet még misztifikálni, ami kezdődhet egy szál rózsával, de ez már megint a hőfok és a fantáziád dolga.

2023. júl. 6. 08:39
 10/16 anonim ***** válasza:

Miért egy ilyen sötét gityót akarsz neki, a csajoknak lelke van és annyi szép különleges gitár közül választhatnál.

[link]

2023. júl. 6. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!