Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire veszélyes egy metál...

Mennyire veszélyes egy metál koncert?

Figyelt kérdés
Lesz egy durva metál koncert az Analog Musichallban, én még sosem voltam ilyen buliban. Szeretem ezt a zenét, de félek hogy összetaposnak vagy valami kötekedő csapat kiszúr magának. Mit tanácsoltok, mire ügyeljek majd, hogy közben azért a koncertet is tudjam élvezni?
2023. jún. 27. 14:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Eléggé. Teherbe eshetsz.
2023. jún. 27. 14:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig mindet túléltem :D Fehér cipőben ne menj oda. A pogókkal vigyázz :D
2023. jún. 27. 14:21
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Óvszert vigyél.
2023. jún. 27. 14:22
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Egy bakancsot érdemes szerezni, steeles a legjobb, mert akaratlanul rádtaposhatnak, ami okozhat gondot. A pogót nem nehéz elkerülni, azon kívül pedig nem igazán eshet bajod. Én megjártam egy Slipknot koncertet a magam 56 kilójával, a bakancs kellett, de simán túléltem.:)
2023. jún. 27. 14:28
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Melyik banda fog fellépni?
2023. jún. 27. 15:22
 6/15 A kérdező kommentje:

Három zenekar lesz, ilyen skandináv viking power metál csapatok:

[link]

2023. jún. 27. 15:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

6

A power metal az nem egy extrém metal műfaj. Persze egy ilyen koncert is tud pörgős lenni, de egy death vagy thrash metal koncert már sokkal ütősebb.

2023. jún. 27. 15:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Énekeld jó hangosan:

"Nem félek, amíg élek

Várnak a messzeségek

Városok, országút pora!

Napfényben, zord télben

Minden nap, minden éjjel

Vándorlok, nem állok meg soha"

Akkor bizonyára nem fognak beléd kötni..

2023. jún. 27. 16:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolnám ezt sem veszélyesebbnek, mint bármi egyéb hétköznapi dolgot, például átmenni egy 4 sávos út túloldalára.

Ráadásul a Wind Rose viszonylag széles körben ismert zenekar, nem csak az őrültebb "nagyontrúextrémmötálos" réteg lesz ott. Sőt talán ilyenből lesz kevesebb. De ők is normálisak, csak néhányan szeretnek intenzívebben tombolni.

Kötekedőktől nem annyira tartanék, az ilyen rock-metal jellegű rendezvényekre általában a normálisabbak járnak. A cipőre, lábra taposás véletlen mondjuk bárhol előfordulhat...

Egyedül az első sorokban lehet minimálisan balesetveszélyes, a lehetséges pogó miatt, de abban sem muszáj részt venni.

2023. jún. 28. 09:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nem akarok eleve bemenni a sűrűjébe, bőven elég ha egy jó helyről hallom és látom a színpadot. Megnyugtatóak voltak a válaszok.
2023. jún. 28. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!