Akik pl. fesztiváloznak azoknak hogy van kedve ilyen melegben bulizni?
Figyelt kérdés
Én inkább az éjszakai klubokat kedvelem, és nincs az a fellépő akiért elmennék egy távoli fesztiválra. Pl. Balaton környéke egy pestinek. Megnézném, de a távolság miatt nem érdekelnek az ilyen balaton sound meg ozora dolgok, jobban szeretek elindulni, fél óra alatt ott lenni, majd 3-4 óra múlva jönni haza aludni, miután megnéztem a fellépőt. Az ilyen hetijegyeket meg végképp sose értettem, nekem 3-5 óra buli bőven elég, hogy képes más tovább ott lenni, meg több napot.2023. jún. 22. 18:13
11/12 anonim válasza:
És az téged mit zavar? Sosem voltam Soundon, nem is igazán vonz, de bohóckodjanak csak, ez a lényege. Tele van fiatalokkal, kitombolják magukat, elhülyéskednek, elköltenek egy vagyont, stb. Ezen csak az ilyen megkeseredett emberek akadnak fenn. Ha nekik ez kell, csinálják csak, miért ne? Biztos jól érzik magukat, és erről szól.
12/12 anonim válasza:
11. Miért lennék megkeseredve? Én csak röhögök ezeken a bohócokon, azt hiszik menő ez, valójában egy óvodás gyerek normálisabban viselkedik, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!