Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Aki nem jár fesztiválozni, mi...

Aki nem jár fesztiválozni, mi a legfőbb oka?

Figyelt kérdés
Nekem pl egyreszt baromo sokba kerul, napi 16-30 ezer forintot masra is el tudok kolteni, pl nekem egy utazas tobbet er. Emellett napkozben nem sok dolog van egy fesztivalon. Estenkent pedig iskznyatos a tomeg, sok a reszeg, es luxusnak tartom, hogy a fesztival terulten rugjak be. Na meg nincs is mkndig olyan tarsasagom, aki eljonne velem, es nem szeretek satrazni sem. Masnak mi az indoka?

2021. aug. 14. 00:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Pl nem érdekli.
2021. aug. 14. 00:53
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Simán sosem érdekelt.
2021. aug. 14. 00:54
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Utálom a tömeget és a zajt. Ezen a dzsuva, a pia, a drog, a tolvajok és a bunkók jelenléte sem segít.
2021. aug. 14. 02:05
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Drága és szar a zene.
2021. aug. 14. 08:14
 5/11 A kérdező kommentje:

"Utálom a tömeget és a zajt. Ezen a dzsuva, a pia, a drog, a tolvajok és a bunkók jelenléte sem segít."

Ezzel egyet tudok erteni. Sajnalom persze a szervezoket hogybiden egy csomo fesztivalt le kellett mondaniuk, de a tomeg, draga piak, random elmebetegek engem sem vonzanak.

2021. aug. 14. 10:35
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Fesztiválra csak akkor megyek, ha az egyik kedvenc bandám lép fel, és amint vége a koncertnek, le is lépek. Egyébként mindennel egyetértek, amit előttem felsoroltak. Nem vagyok egy boomer, sőt, gimnazista vagyok, de egyáltalán nem iszok alkoholt, és nekem nem társaság a sok hányásban fetrengő részeg. Persze tudom, nem mindenki ilyen, de azért valljuk be, hogy rengeteg ilyet lehet látni.
2021. aug. 14. 11:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Utolso: en 27 eves vagyok, es szerintem egy de max ket kezemen meg tudom szamolni, hany fesztivalon voltam. Altalaban vagy azert mert kaptam 1-2 napra ingyenjegyet, vagy mert a diakszervezetunk keoviselhette magat, igy szinten kaptunk ingyenjegyeket. Piak viszont mindig dragak es sok idobe telik, plane szigeten h kiugorjal az auchanba berugni. Szóval ra vagy kenyszerulve arra, hogy tobb penzt kolts bent. Fesztivalok utan mindig sikerult valami megfazasoa vírust is osszeszednem. Valahogy nem hianyzik ez nekem.
2021. aug. 14. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Szörnyű a zene és nem berúgni megyek ilyen rendezvényre hanem a zenének kell lennie egy olyan hatásnak ami mellett nem kell berúgni hanem elkap az az élvezet ami felér bármivel.

Szóval én általában kiadok 30-40 ezret egy 2-3 órás koncertre, amit végig ugrálok, kiabálok/éneklek és olyan élménnyel gazdagodok amit egy ilyen olyan fesztivál soha nem ad meg nekem.

Másfél éve voltam utoljára, de ha a covid tart akkor marad az itthon "koncert".

2021. aug. 14. 11:52
 9/11 GS Adm1n Z ***** válasza:
91%
Több oka van: drága, nincs olyan zene, ami érdekelne. A '90-es években azért is mentünk fesztiválokra, mert ott hasonló emberek jöttek össze. Éppen azokból volt elegünk, akik most fesztiválra járnak és akiknek az igényeire lett szabva egy ilyen rendezvény.
2021. aug. 15. 07:58
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem szeretek bulizni
2021. aug. 15. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!