Aki nem jár fesztiválozni, mi a legfőbb oka?
Figyelt kérdés
Nekem pl egyreszt baromo sokba kerul, napi 16-30 ezer forintot masra is el tudok kolteni, pl nekem egy utazas tobbet er. Emellett napkozben nem sok dolog van egy fesztivalon. Estenkent pedig iskznyatos a tomeg, sok a reszeg, es luxusnak tartom, hogy a fesztival terulten rugjak be. Na meg nincs is mkndig olyan tarsasagom, aki eljonne velem, es nem szeretek satrazni sem. Masnak mi az indoka?2021. aug. 14. 00:39
11/11 anonim válasza:
Sajnos kevés időm van de egyébként eljárnék és tulajdonképpen magam is szoktam fellépni gitárosként.
45f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!