Hol tudnék olcsón akusztikus gitárt venni?
Kedves Mojjo, pontosan azokat írtam, amit nagy nehezen értelmeztél, szóval a szövegértés és fogalmazás közti kapcsolat, valamint az elvont tartalom és a valóság közt létrehoztad a pökhendiség buborékát. Igen, én vagyok aki nem adott meg nevet a profilhoz és nem én vagyok az a másik, tökmindegy. Elmagyarázom, mert még mindig nagyra tartalak kár, hogy a kommentjeidben/riposztjaidban kezdenek már elmenni otthonról.
Ha egy hangszer újonnan 40k Ft, abból mit engedhet az eladó szerinted? Legyen mondjuk 30. El kell utazni érte, ki tudja mit veszel, nincs garancia, nincs elállás, stb. Arra próbáltam rávilágítani, hogy egy árszínvonal alatt nem érdemes használtat venni, mert nem fogja megérni.
Ettől még vannak csodák, ahogy az agyrobbanásod, valamint a lepontozós kielégülésed is az. Csak bátran, ennek is ess neki, nagy önuralom kellene az ellenkezőjéhez, vagy elismerni, hogy alaptalanul ugrottál a torkomnak. Ha valamit nem értesz még nem biztos, hogy az ellenkezőjében igazad van.
@11: Fordítva sikerült felülni a lóra. Te a #9-ben elmondtad, hogy a #8-as hozzászólásom csak lóg a levegőben, nem válasz semmire, nem hasznos információ és még nyavajgás is, hogy sokat buktam. A #10-ben azt fejtettem ki, hogy ezek közül egyik sem igaz, csak elfelejtettél szöveget értelmezni. Szóval az alaptalanul torokraugrást mintha te mutattad volna be. De most megint egészen olyan, mintha nem tudnád, miről lett volna szó, vagy nem értenéd, miket írtam. Ennél egyszerűbben viszont nem fogom tudni elmagyarázni.
Egyébként 87% jelenik meg a pontozásnál, ha én bárkit bármerre pontozok - nézd csak meg a lepontozóid értékeit. Igen, nem vagyok köztük, szóval kettőnk közül újra neked sikerült alaptalanul beszólnod. Nem sok értelme volt.
Ami az ontopic részt illeti: értem, mire utaltál azzal, hogy ne vegyen valaki egy ár alatt használt hangszert, csak nem értek egyet. Ne újonnan 40 ezrest vegyen valaki 30 ezerért persze. De a jelenlegi dübörgő magyar gazdasági helyzetben újonnan 70 ezrest lehet 40 ezrekért venni és az már igencsak megérheti.
Az akusztikus gitár lelke a fedlap. A hang kialakítása szempontjából alapvető jelentőségű, hogy az a fedlap a lehető legszabadabban rezeghessen. Egy rétegelt fa ezt kinyírja, teljes mértékben. És a 30-40-50 ezres kategória új gitárjai mind rétegelt fedlapúak. Használtan viszont elérhető lehet - kis szerencsével persze - tömör fedlapos gitár, ami egy igencsak nagy és fontos lépés felfelé. Úgyhogy szerintem nagyon is érdemes az apróhirdetéseket figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!