Hol tudnék olcsón akusztikus gitárt venni?
Cort AD810 nem vészes és az alá nem is nagyon érdemes adni.
A legtöbb hangszerboltban azért szokott lenni.
én ezt a gitárt néztem, egész megfizethetőnek tűnik, főleg úgy, hogy van hozzá tok, pengető meg minden más:
vagy rossz ötlet úgy rendelni hangszert?
#2 ott van a nevében hogy 1/2, ez a jelölés többnyire vonós/pengetős hangszereknél általában a méretre vonatkozik, tehát kisebb mint a felnőtt méret, ami általában 1-es vagy 4/4-es, vagy ahogy épp írják. (nagybőgő az talán kivétel, ott általában 3/4-es a felnőtt méret ha jól tudom, a 4/4 az extra nagy)
szóval lehet hogy pont ez a gitár nem lesz jó.
Hangszert nem a linkelt áruházból veszünk. Az első válaszadó le is írta, hogy mit vegyél. Itt egy hazai üzlet, de nézz körül, hogy hol szeretnéd megvenni: [link]
Veszel még egy/két pengetőt és kész. Tok nem kell, úgysem mész vele sehová a kezdeti időkben.
Volt itt kérdés megbízható hangszerboltokról, keress rá, ha érdekel. Árukeresőn is kábé látható a megbízhatóság.
Használt apróhirdetések között is célszerű körülnézni a környéken.
(Jófogás, Vatera, Facebook Marketplace ...)
@9: A szövegértés elfogyott, kontextusba való elhelyezés képessége nem is volt?
Mindegy, akkor elmagyarázom.
A hatos hozzászóló a használt gitárok között való szétnézést ajánlotta, mire a hetes hozzászóló (vagy te, vagy egy azonos pipaszámú másik fórumtárs) megjegyezte, hogy ebben az árkategóriában nem veszünk hasznt hangszert. Az árkategóriát az ötös hozzászóló (szintén lehet, hogy te - milyen hasznos is, ha valaki még egy semleges fórumnevet sem vállal fel) ajánlása 44 ezer forintra lőtte be.
Én erre írtam a hetes hozzászólónak - emlékszel, aki azt írta, hogy ennyiért nem veszünk használt gitárt -, hogy én ennyiért adtam el egy jó állapotú tömör fedlapos gitárt.
És akkor most jön a kemény meló, a kontextusban való értelmezés. Azt fejeztem ki ezzel, hogy de, ebben az árkategóriában nagyon is előfordulnak baromi jó vételek a használtpiacon, úgyhogy igenis érdemes ott körülnézni.
Azaz az adott hozzászólásom:
- nem csak úgy lóg a levegőben
- konkrétan válasz egy előző itteni gondolatmenetre
- hasznos információ
- nem nyavajgás
Mellesleg - bár nem hiszem, hogy ez bárkit érdekel és bármennyire ontopic, de ha már valamiért felhoztad - nem buktam egy fillért sem az üzleten, ellenkezőleg: kb 4 ezer forinttal többért ment el, mint amennyiért cca 2 évtizede vettem a gitárt.
Remélem, tudtam segíeni, de ha meg maradtak nyitott kérdések benned, ki vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!