Hol tudnék olcsón (nem) akusztikus gitárt venni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 16:18
2/12 A kérdező kommentje:
Őszintén. Szerinted mi a fszért itt kerdezem, ha a rohadt "net előtt ülök"?? Volt már rá millió példa h valaki talált vmi olcsót, más meg ugyan azt még olcsóbban. És elarulom neked, kedves tipikus "OTTAGUGLI" típusú válaszoló, hogy igen, már át néztem milliónyi oldalt 😊😊😊 szóval kösz ISMÉT a semmit 😊
2017. aug. 5. 05:43
3/12 Waff válasza:
Nekem még az sem világos, hogy pontosan milyen gitárt is szeretnél venni...
5/12 anonim válasza:
Gondolom a zárójelezés azt jelenti, hogy akusztikusat, de akár elektromos is szóba jöhet(??)... Vagy mi?
6/12 A kérdező kommentje:
#3 a válaszod kissé hiányos, nem tudom pontosan mit nem értesz. #5 igen, azt jelenti. De legalább egy embernek le esett..
2017. aug. 6. 01:27
7/12 A kérdező kommentje:
És hogy bővítsem ezt a kis kiegészítést: elektromos is szóba jöhet, ha jobb árban vagy minőségben van, mint az akusztikus.
2017. aug. 6. 01:28
8/12 Waff válasza:
Tehát akusztikus gitárt szeretnêl, de ha véletlen van olcsóbban elektromos akkor azt?
Mennyi a keret rá?
9/12 A kérdező kommentje:
Pontosan.
Őszintén szólva, ahogy nézegettem neteb az árakat, én olyan 30-40 körülre gondoltam. Diákként, kollégistaként ennyit szánnék rá 😀
2017. aug. 6. 08:50
10/12 anonim válasza:
Vajon hova jár iskolába az, aki egy értelmes magyar kérdést nem tud leírni és napokig kell találgatni, hogy vajon "mire gondolt a költő"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!