Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Koncertről ti hogy mennétek...

Koncertről ti hogy mennétek haza egyedül, mi a legbiztonságosabb?

Figyelt kérdés
Kb 17km-ről és nőröl van szó.
2023. jún. 1. 07:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10.

Milyen nőgyűlölős, hol írtam egy szóval?

Ne személyeskedjünk legalább, azt hittem még ez a kategória még aránylag normális...

Ebben én nem mennék neki, de azt elhíheted, hogy tisztelem a nőket.(mondhatnám azt is, hogy feminista is vagyok kicsit pasiként) De ha ezt jött le neked a szövegértést nem ártana kicsit fejleszteni.

Igen nyilván, minden pasi 190 cm és 120 kg...

Nem mellesleg őt is ugyan úgy ki tudják ha 4-5 c típusú odamegy(mert nyilván csak ők tudnak lopni, magyarok nem).

Példa mindenre van, rendőrt szúrtak le Pesten és belehalt ez is benne van. De statisztikai számítást úgy végzünk ha sok adatunk van, sok helyről. 1-1 esetből soha nem általánosítunk.

Szóval nem akarok vitatkozni, csak rávilágítani, mennyire felületesen és lenőzé módon szóltál hozzá. Úgy hogy nem is ismersz, kicsit magadba nézhetnél.(a hozzászólásom valószínűleg úgy is törlik mert off témakörbe esik)

2023. jún. 3. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!