Egy fesztiválra gáz lenne egyedül elmenni?
Figyelt kérdés
Szeretnék bátorkeszire elmenni. Sosem csináltam még ilyet. Piával is nagyon szorongok szórakozóhelyeken általában. Nem is tudom, hogy kell viselkedni ilyen helyen. De szívesen meghallgatnám a Kispált élőben, közelről. Viszont ahogy a képeken nézem, hatalmas ilyen helyeken a tömeg, minden oldalról hozzámérnek, és ez nagyon nagyon rossz. Szívesebben néznék végig egy ilyet egy kényelmes fotelben ülve, úgy mintha moziban lennék. Sőt inkább operában, és akkor még a körülöttem lévő emberek se látnak és én se őket. Főleg nem érnek hozzám. Nyilván ez irreális. Mit kéne csinálnom, hogyan kéne viselkednem egy ilyen helyen?2023. ápr. 22. 01:40
1/9 anonim válasza:
Önmagában fesztiválra járni gáz! Untrendy! Az alja réteg megy, ezek a fesztiválok főleg fideszközeli vállalkozók kezében vannak, tehát még indirekt módon a fideszt is gyarapítod vele.
2/9 anonim válasza:
Ha már előre eldöntötted, hogy vacakul fogod magad érezni akkor el se indulj. De én azt mondom, hogy menj el és ha nem érzed magad jól legfeljebb lelépsz.
3/9 anonim válasza:
Szerinted ki nézegeti azt, hogy te kivel mész? Szórakozni menni az emberek nema zért hogy nézegessék, hogy jajj nézd az ott egyedül jöt jajj de cikiiiiiiii
4/9 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy a Kispál játszana egy olyan rendezvényen, ami fideszes. Ez meg amúgy sem Magyarországon van 1-es.
2023. ápr. 22. 11:09
5/9 anonim válasza:
Ha ilyen magyar zenéket hallgatsz, akkor alapból gáz vagy, de fesztiválra beillesz.
6/9 harebell válasza:
Mások is mennek egyedül fesztiválra, én is voltam már, ezen ne múljon. A tömegiszony már más kérdés, de kimaradhatsz a sűrűjéből. Szerintem egy próbát megér, ha nagyon rosszul érzed magad, legfeljebb eljössz.
7/9 anonim válasza:
Lesz Kispál a Budapest Parkban is, ahol pl. az erkélyen ülőhelyek vannak. :) Sőt a Fishingen is Orfűn.
De egy ilyen (gondolom) kültéri feszten is leülhetsz hátrébb egy dombon, vagy olyan helyre ahonnan még látod, igaz, nem túl jól, a koncertet.
8/9 A kérdező kommentje:
7 Budapest parkba elfogytak a jegyek. Orfű messze van.
2023. ápr. 24. 21:44
9/9 anonim válasza:
Mindig egyedül járok fesztiválozni, hogy tudjak a zenére figyelni és ne kelljen közben mással beszélgetni, szórakoztatni. Nem értem azokat, akik eljönnek egy koncertre és végigbeszélgetik hangosan, azok minek mennek koncertre? Háttérzajnak elég berakni a Youtubeon valami zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!