Megengednétek a párotoknak, hogy egyedül menjen
Tomorrowlandre?
Figyelt kérdés
/Ti mit szólnátok, ha elmenne egyedül?
Kis személyes pluszba: Én nagyon szeretnék menni már nagyon régóta és nagyon örültem volna, ha a barátommal mehetnék, de ő azt mondta, hogy őt ez nem érdekli, nem vonzza, de nyugodtan menjek egyedül. (26L)
Kíváncsi vagyok, hogy ti mit mondotok a feltett kérdésre, illetve ha gondoljátok, a véleményetekre is az én szituációmra. Köszi!
Hát ebben az esetben hogy vele akartál, ő nem akart, de nem zavarja, akkor menjél. Nem éri meg kihagyni ilyeneket szerintem, hogyha egyikotoket se zavarja
2023. ápr. 29. 14:56
2/13 anonim válasza:
1. Attól hogy "alfahimek vadásznak", nem kell hagynia magát. Egy felnőtt ember képes eldönteni hogy kivel akár lefekudni és kivel nem. Ha meg akarja csalni a srácot akkor meg úgyse ezen múlik
2023. ápr. 29. 15:06
3/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom megcsalni, nem ezért szeretnék menni, hanem mert Tomorrowland xd és nem is erre irányult a kérdés, hanem erre lennék kíváncsi: Megengednétek a párotoknak, hogy egyedül menjen Tomorrowlandre? (:
2023. ápr. 29. 15:09
4/13 anonim válasza:
Persze. Ha fel lett nekem téve a kérdés h akarok e menni, de én nem akarom, akkor azt mondanám neki h menjen egyedül.
2023. ápr. 29. 15:21
5/13 anonim válasza:
Nálam fel sem merülne, hogy ehhez "engedély" kellene. Szerintem elég beteg dolog az, ha 2 felnőtt között ez így fogalmazódik meg, hogy mit "engedek meg" a másiknak. Az nem párkapcsolat, hanem elnyomás.
Amúgy meg miért ne mehetne? Engem biztos nem zavarna az, ha jól érzi magát. Pláne, ha hívott engem is, csak én nem akartam menni.
2023. ápr. 29. 15:36
6/13 anonim válasza:
Ha egy lány fesztiválra megy, ott meg fogják dugni. Ha nincs (ott a) pasija, akkor majd egy idegen. Emiatt nem engedném.
2023. ápr. 29. 16:56
7/13 anonim válasza:
Mert szerinted nem dönthet úgy egy lány hogy nem akarja hogy random emberrel lefekudjon? Nem erről szól a kérdés
2023. ápr. 29. 17:19
8/13 anonim válasza:
#6 szerintem te még életedben nem láttál fesztivált, de lehet, hogy lányt se.
2023. ápr. 29. 18:26
9/13 anonim válasza:
@6 Oszt te melyik bolygóról lyöttél?
A Tomorrowland egy zenei fesztivál, nem pedig szexorgia.
2023. máj. 8. 19:41
10/13 anonim válasza:
A válasz egyértelmű IGEN. Ne hagyd ki! Kiszabott jó egy buli. Mondjuk, nem árt hozzá vagy 1-2 ezer €. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!