Mit szeretnek ilyen sokan a metálzenében?
Ja, nem izgat, csak irkálsz rá, meg lepontozod. Ez nem éppen a nem érdeklés definíciója, akárhány szmájlít raksz utána.
De legalább jól reprezentálod azt a mentalitást, ami miatt mind elviselhetetlenek vagytok.
Ráuntam a "provokálninál" és nem olvastam végig.
Amit csak mondasz, életem. Biztos úgy van, mert felemelkedett metálzene hallgató vagy.
Először ismerd meg, utána szólj róla bármit is.
Nekem tetszik, kellemes érzéseket kelt bennem. Ízlést megmagyarázni nem lehet.
Nagyon sokáig én voltam az egyik legelőítéletesebb ember, ha metálzenéről volt szó... Agresszív kiabálásnak tartottam az egészet, és nem is igazán tekintettem rá zeneként. Akkoriban leginkább popdalokat hallgattam, meg egy-két könnyebb rockzenét. Aztán pár éve A Dal című műsorban megismertem az AWS zenekart, és teljesen megváltozott az életem.
Rájöttem, hogy anno nagy hibát követtem el, amiért esélyt sem adtam a metálnak. Mert ha korábban is képes lettem volna átlépni a sztereotipikus gondolataimon, már valószínűleg tiniként is ezeket hallgattam volna. De akkoriban sajnos nem voltam elég érett ahhoz, hogy ezt megtegyem. Sebaj, jobb később, mint soha :)
Tudod, a metálban az a legszebb, ami miatt végül én nagyon megszerettem, hogy elképesztően nyers, és őszinte. Nincs semmi felesleges körítés benne, legalábbis a legtöbb dalnál amit ismerek, nem így van. Ráadásul annyiféle érzelmi állapotot ki lehet fejezni metálzenével, amire nem biztos, hogy minden műfaj képes.
Anno az AWS zenekarral indultam, ami nem a legkeményebb kategória, de idővel már a "durvább" dalokat is elkezdtem hallgatni. Nagyon szeretem azokat is. Természetesen vannak személyes preferenciáim a metálon alműfajain belül, de mostanra eljutottam arra a szintre, hogy teljesen nyitott vagyok bármire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!