Hol tudnám kiereszteni a gőzt? (Többi lenn)
Sziasztok, nem nagyon tudtam hová fordulni és kategorizálni is elég nehéz. :)
Olyan helyet/helyeket keresnék (leginkáb Budapesten!!!), ahová
a. be lehet ülni meginni valamit (nem kifejezetten alkoholt, lehet kávé de alkoholmentes koktél is)
b. esetleg van benne tánctér is
c. zenei felhozatal tekintetében leginkább mainstream popot adnak (pl. Taylor Swift, Pink, Purple Disco Machine, Enrique Iglesias stb.) // (elborult synthwave és/vagy dubstep nem érdekel)
d. ha ezek közül egyik sem vezet eredményre, akkor olyan hely is jó, ahol szabadon és kötetlenül lehet püfölni valamit (pl. boxzsákot???) // a legtöb helyen, amiket néztem, kötik valamihez // pl. x perces edzésekhez, de nem akarok neki keretet ha nem muszáj
(itt már mindegy mi szól, csak dübörögjön és legyen ritmusa)
Fontos!!!
1. abszolut tapasztalatlan vagyok, sosem volt rám jellemző hogy ilyen helyekre járjak, így szerintem nagyon fontos az első tapasztalat
2. nem az elborult berúgásban hiszek és alapvetően tartózkodom a piától és a hányós-kötekedős részegektől is (lsd. éjszakai négyeshatos átlag színvonal 23 óra után)
3. bízom benne hogy jó tapasztalatokra alapozott helyeket ajánlotok, tudom hogy ennyi erővel beírhatnám a gugliba is, de annak nincsenek saját élményei, ezért nagyon kíváncsi volnék, hogy az ajánlat mögött mi a személyes indíttatásotok.
Köszönöm szépen.
"d. ha ezek közül egyik sem vezet eredményre, akkor olyan hely is jó, ahol szabadon és kötetlenül lehet püfölni valamit "
Szerintem menj el valakinek segíteni.Mondjuk a tűzifa hasogatásában.Ott aztán lehet csapkodni.És annak van valami haszna is.Esetleg még némi pénzt is kapsz érte.
2
Hát a boxzsák lehet,hogy soha nem sértődik meg.De ha panelházban lakik a kérdező,akkor a szomszédok meg igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!