Karamellt mér istenítik annyira, amikor borzasztóan rosszul és hamisan énekel?
Nagyobb létjogosultsága van a jelenségnek, mint mondjuk egy Varga Irénnek, pedig aztán utóbbinak is vannak rajongói.
Nem mintha szeretném Caramelt, más zenéket hallgatok, de izlésről vitatkozni nem érdemes. Van egy réteg, akinek bejön.
"Technikailag pont a legteteje a srác."
Pont,hogy technikailag katasztrófa ráadásul semmi eredeti nincs benne,a legértéktelenebb nyugati "énekeseket" utánozza.
Konyítok hozzá bőven.Lehet,hogy tudna ha akar,de egyszerűen felszínes amit csinál ami azért is furcsa,mert a zenei alázat nyomát se látom benne.Pedig az az alap.
Az a baj,hogy sokan elhitték a megasztár meg társai zsűrizőinek,hogy ez az öszzevissza díszitgetett énekstílus elfogadható,sőt
Igen ...Caramel egy mélyszegénységből kitört félig cigány származású előadó.Nem is tagadja.Ő egy profi előadó aki máté péter - díjat kapott ,meg egyéb másat is.Technikailag és énektudásban ott van a toppon.Olyan fejhangokat amiket ő produkál itthon nagyon kevesen tudnak.A dalszövegei szépen megírt és van hogy mély mondanivalójúak,amik sok embernek erőt adnak.Minősíthetitek akárminek meg sarazhassátok de ha 10x újraszületnétek se állnátok meg úgy a helyetek ,mint Caramel a magyar zenei életben ....se tehetségileg se emberileg.
Az ilyenek miatt van az a sora hogy :
"Hiába mondanád : nem hiszel bennem,de én akkor is tudom majd ,hogy mit kell tennem.Addig amíg szól a dal az én szívemben,addig gondolatban szálok a fellegekben."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!