Köteles Leander vagy Azahriah hangja jobb?
Énekhang szempontjából nem igazán tudnám megítélni, hogy melyikük a jobb. Nekem Leanderé sokkal jobban bejön, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a metál azért közelebb áll a szívemhez. Azariah egy-két számát hallottam már, nem rossz, de nekem akkor se az igazi. Fogalmam sincs, hogy a maga műfajában mennyire kiemelkedő az ő énekhangja, mert nem igazán hallgatok ilyen stílusú dalokat.
Ha nem csak az énekhangot vesszük figyelembe, akkor Leander szerintem toronymagasan lehagyja a Azahriaht. Mármint, ő azért nem most kezdte a pályafutását, egy csomó nagyszerű szerzeményt lerakott már az asztalra. Nekem ami ugyanakkor az egyik legfontosabb, az az, hogy az értékek amiket ő képvisel, szerintem egy mai fiatal számára abszolút követhetők. Lehet, (sőt biztos) hogy nem tökéletes, de igazi. Azahriah esetében ezt már nem tudnám 100 százalékban kijelenteni.
Most találtam erre a kérdésre.
Szerintem hülyeség összehasonlítani a kettőt. Én régi rocker vagyok, így utóbbit nem is ismertem. Kicsit utánanéztem. Nyilván jó abban amit csinál, különben nem rajonganának érte ennyien.
Leandert jóval régebb óta ismerem, hallgatom is, még az Amigod-féle szinti-pop elhajlását is kedveltem. Őt nagyon nagy tehetségnek tartom, rengeteget fejlődött is a sok év alatt. Kár, hogy az ő tehetségével nem lett nagyobb sztár. Ugyan más kategória, de azt gondolom, hogy például mint Kovács Kati is, ha külföldön kezdenek bele ebbe a pályafutásba, nincs kétségem afelől, hogy világsztárok lennének. Egyébként ugyanezt gondolom erről az Azahriah fiúról is. Amit csinál, az nekem nem jön be, de manapság erre van igény, és a külföldi vele egykorú sztárok sincsenek jobbak nála.
Kb. mint mikor Britney Spears-t meg Tupac-et hasonlítod össze... Kicsit sem egy kategória a kettő...
Azahriah popzenét tol, amibe lehet, hogy néha vannak magvas tartalmak, amiket bele lehet látni (Wellhello, Follow The Flow, Majka, stb.) de attól még akkor is popzene.
Leandernek pedig nagyon mély mondanivalója van kb. az összes dalában. És rohadtul leszarja, hogy mennyire szalonképes és kivel kit és mit sért meg... Kimondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!