Köteles Leander vagy Azahriah hangja jobb?
Kövezzetek meg de én Leanderben sem látom azt a hatalmas dolgot.
Nem váltja meg a világot, semmi extra nincs benne.
De ez totál igaz a hazai metal/rock szintérre, hogy csak kullogunk a többiek után.(na jó, azért a Thy Catafalque a külföldi szaklapokon is jól teljesít, de kb. ennyi)
Az Azariah meg abszolút nem az én stílusom, azt meg nem tudom megítélni milyennek számít a maga nevében. Mondjuk az ami elsőre feltűnik, hogy teljesen más az énekstílusa, a hangszerek gyakorlatilag minden.
Szóval fogalmam sincs, hogyan vetődött fel, mint kérdés.
Most én is írhatnám azt, hogy mondjuk az Ne Obliviscaris Equus-ban több zeneiség, érzelem, hitelesség van, mint a komplett Leander életműben. De a hallgatottság sosem volt minőség mérő is nem is lesz.
Szokásos Azariah fikázás, metal jó kérdés megvolt.(írom ezt metalosként)
Valaki minden héten ír ki Azariah-as kérdést, szóval azért írtam.
Ákostól Marylin Menson-ig volt itt már minden is, teljesen felesleges különböző zenei stílusokat összevetni.
Hozzátéve nem lépi át egyik számuk sem azt az ingerküszöböt, sőt annak idején még a Metallica is hatalmas hírnevet szerzett(olyan számokkal, mint az öngyilkosságokról szóló Ride the Lighting) vagy éppen a Slayer(holokauszt, pokol stb.).
Szimplán arról van szó, már nem tartozik az aktuális lázadó kultúrához a rock/metal. Hanem ugyan ezt a modern trap/rapszerű hip-hop zene testesíti meg.
Szóval el sem jut a célközönségig, nem játssza a rádió, illetve marketing értéke sincs már nagyon.(míg egy Azariah-t, Majkát mindenki meghív minden fesztiválra, olyan szinten, hogy a Fezen ex-metalfesztivál is velük reklámoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!