- Ákosnak ez a 2 zenéje hallgatható:
- Azahriah egy fokkal jobb, 2 -nél több zenéje van amit hallgatok néha.
Egyik előadó se valami nagy szám, de azahriah -nak most jól megy a szekér. De lassan ő is elkezdi tolni az értelmetlen, semmitmondó számokat, kezd kifogyni az ihletből, az ötletekből. Pár év múlva már nem lesz 1 olyan zenéje sem, ami YouTube-on meghaladná az 1-2 milliós nézettséget. Szép lassan lecsúszik és kiég, mint a többi előadó
5
Nem ismerem minden dalát és különösebben a rajongója sem vagyok.De azért szerintem van még abból több is ami hallgatható:
https://www.youtube.com/watch?v=PzME4GJw6_Y
Azahria nem tud normális dalszöveget írni úgy, hogy stimmeljen a zenéjével, esetlen rímei vannak. Ákossal ebben a tekintetben össze sem hasonlítható.
Azahria énektudása, ahogy mesterkélten remegtetni a hangját, borzalom, fáj a fül tőle, nem kellemes hallgatni, olyan, mintha idegbeteget hallgatnál. A zenéje még jó is lenne, de az éneklési felvett stílusa és a gatyi rímjei számomra hallgathatatlan énekessé teszik.
Ákos egy jelenség, hány éctized van mögötte és mennyi eladott lemez. Ez magáért beszél.
(Ákos politikai nézetével én pedig teljes mértékben egyetértek, ahogy az ország nagyobb része is, bár nem tartozik ide.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!