Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy sikerült a mixem?

Hogy sikerült a mixem?

Figyelt kérdés

jó estét mindenkinek!

készítettem egy mixet. kicsit több mint 15 perces! és kíváncsi vagyok a véleményetekre. youtube csatornámon van. ott tudom meg mutatni csak! Mivel nem ismerek más video megosztó oldalt!

De mielőtt el küldeném ide nektek ezen az oldalon ilyet lehet csinálni? mármint youtube videot be linkelni ? mert nem szeretném azt mint a múltkor kaptam a kérdésem alá. ne itt hirdesd az ótvar csatornád! pedig nem is ez volt a szándékom!

2023. márc. 18. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Látatlanban megmondom, hogy hitvány szar.
2023. márc. 18. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Belehet linkelni YT videót/csatit. Az a válaszoló szimplán csak rosszindulatú volt.

Én kíváncsi vagyok a mixedre! Nem vagyok profi, de úgy hiszem adhatok építő jellegü kritikát. Szerintem küld el nekem privátban a linket.

2023. márc. 18. 20:18
 3/3 A kérdező kommentje:
1 válaszoló. lehet igazad van! nem vagyok nagy DJ viszont imádom csinálni! 2 válaszoló rendben küldöm :)
2023. márc. 18. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!