Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az eddigi három Varga Irén...

Az eddigi három Varga Irén szám közül melyik sikerült a legjobban?

2021. dec. 10. 22:28
A kérdező szavazást indított:
Kisapám
Maluma
Micimackó
31 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
75%
Inkább melyik sikerült a legkevésbé botrányosan rosszra a helyes megfogalmazás. (Kisapám)
2021. dec. 10. 22:48
 2/27 anonim ***** válasza:
67%

Egyik sem! Hülye aki hallgatja, nézi! Az iylen nem sztár! Ellentétben az igazi Malumával!

Ezért trat itt ez az ország, mert a Whiskys rablo a sztár meg a Varga Irén, süker népnek ez kell, ahelyett, hogy olyanokat követnénk, akik tettek az azstalra valamit, kimagaslóan jók valamiben...

2021. dec. 10. 22:55
 3/27 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs átfedés. Pl. a Whiskyst én se kedvelem vagy követem. Irénke viszont teljesen ártalmatlan. Nem kell lekezelni vagy lenézni, mert egyszerűbb gondolkodású. Irén is ér annyit, mint bárki más. Számomra egy motiváló jelenség. Én is sokszor érzem azt, hogy nem vagyok valahova való, nem vagyok elég jó és ilyenkor segít, hogy látom ki lehet ebből emelkedni és nem kell a negatív véleményekre hallgatni.

De van egy csomó más sztár is és mindenkinek megvannak a rajongói, mindenféle vegyítésben. Nem tudom, nácizmus idején volt az, hogy egyik számot betiltjuk, mert túl pacifista, a másikat pedig kötelező hallgatni, mert az hazafias. Szerintem senki se akar olyan világban élni, ahol valami ízlésdiktátor írja elő, hogy kiért szabad rajongani és mi a tiltott.

Elvileg a szabadság arról szól, hogy mindenki azt csinál, amit akar, amíg nem árt vele másnak.

Neked lehet Maluma a non plust ultra és élvezd, de engem teljesen hidegen hagy.

Az ország meg azért tart itt, mert mindig mindenki dirigálni akar a másiknak. "Az én véleményem az abszolút igazság és mindenki más teljesen hülye" mentalitás. Felmész egy 444, telex, vadhajtások vagy hasonló híroldal kommentszekciójára és ilyen beltenyészet emberek vannak.

(Fogom már screenshotolni)pl. ma is az egyik Adéles kérdésnél román pinokkiózták, mert nem szimpatikus neki. Az ilyen gyűlölködő emberek miatt tart itt az ország.

2021. dec. 10. 23:14
 4/27 anonim ***** válasza:
33%
Micimackó ❤️ Imádom a karácsonyi hangulatával együtt. A refrén nagyot üt. Egész nap tudnám hallgatni és fogom is holnap. :) Az egész család szereti.
2021. dec. 10. 23:16
 5/27 anonim ***** válasza:
68%
7 köszi :D Mar ertem a 4. válaszát. Normális ember nem varga iren rajongo. Azthiszem kerdezo, hogy nagyon sok zene letezi k a vilagon, varga iren minden csak nem zene
2021. dec. 10. 23:22
 6/27 anonim ***** válasza:
89%
De Irén sem odavaló, ahova ő képzeli vagy hiszi magát. Ő örökké trash marad, bármit csinál, ha váltana és megmutatná, hogy valamiben van tehetsége, az nem érdekelne senkit. Amúgy így se valami érdekes, viccesnek se mondanám, már unalmas. Tele van a TV 100 ilyennel, mint Irén, és arra se kíváncsi senki. Csak a botrány mozgatja meg a közönséget, a személyt leszarja, mert unalmas, önmagát ismétlő.
2021. dec. 10. 23:29
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
9 Véleményt írtam. Ezt kérted nem? Minek kérdezel, ha itt a válaszokat nem tudod elfogadni? Leírtam, hogy engem felháborít, hogy ilyen sztár lehet magyarországon, mint Varga Irén és a rajongótáboráról sem itélkeztem, de azért sokat elárul, hogy kik követik varga irent. Ha picit nyitott szemmel járnál , észrevennéd, hogy vanank még sztárok, akik tettek is vaalmit az asztalra és 10x annyira tudnak motiválni, mint varga irén. Abban nem ertek egyet, hogy én nme szeretem varag irent, de szerintem próbálj meg normális sztárok utan rajongani, hidd el, ők az igazi példaképek.
2021. dec. 10. 23:31
 8/27 A kérdező kommentje:

12. Engem érdekel, ezért követem. Tévében csak az Irwin család érdekel (Ausztrál állatkert, mondjuk a youtube-on is követem őket).

De hiheteltenül édes, pozitív jelenség. Nincs meg benne az a fajta romlottság, ami egy átlagos influencerben vagy tévés celebben. Talán az egyszerűsége miatt, mert egy hétköznapi ember.

13. Elfogadtam és fel is pontoztam. Nem tudsz olvasni? Azt írtam csak, hogy nincs átfedés. Csak azért, mert szeretem Varga Irént, még nem jelenti azt, hogy nem szeretem pl. Bryan Adamst. De Bryan Adams helyébe nem tudom beleélni magam, mert egy gigasztár. Nincsenek irriális elképzeléseim és nem nagyokban gondolkodok, mert értelmetlen. Az embernek tisztában kell lennie a lehetőségeivel (önismeret).

Teljesen más az, hogy mi motivál és kit szeretek. Persze ebben már lehet átfedés. De nem fogom azt mondani, hogy holnaptól annyira merész leszek, mint Lady Gaga. Mert ez hülyeség.

2021. dec. 10. 23:41
 9/27 anonim ***** válasza:
12%
Egyikben sem énekel németül legalább mint az elődje?
2021. dec. 11. 10:48
 10/27 anonim ***** válasza:
39%
4. opció:egyik sem
2021. dec. 11. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!