Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mastering segítség?

Mastering segítség?

Figyelt kérdés

Itt a zeném: [link]

Tudom, hogy enyhén szólva is nagyon rossz (mármint maga a zene), de légyszí most ne ezzel foglalkozzatok. Mastering-ben kérnék inkább segítséget. VLC lejátszóval hallgattam meg fülhallgatóval. Aztán meghallgattam az egyik kedvenc zenémet, (szintén VLC-vel) ami ez: [link] A kettő között óriási a különbség. Az én zenémnek jóval gyengébb a dinamikája és hallkabban is szól. Valami ötlet, aki ért hozzá?

2023. márc. 13. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Te valami román vagy? Azokat itt nem nagyon komáljuk! Ide szavaznak, felélik az adónkat!
2023. márc. 13. 13:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Először is, ha annyira érdekel nem, magyar állampolgár vagyok. Más részről szerintem normális kérdést tettem fel. Az nem érdekel, hogy te kit vagy kiket utálsz. Ha nem tudsz ide illő választ adni, akkor inkább ne írj semmit.
2023. márc. 13. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Csak a .ro miatt gondoltuk! Nem komáljuk errefelé a magyarul ugató románokat!
2023. márc. 13. 14:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Na jó, hagyjuk. Én itt befejeztem. Amúgy is, már találtam problémát a megoldásra magamtól. Köszönöm a semmit.
2023. márc. 13. 15:37
 5/5 A kérdező kommentje:
*megoldást a problémára (elírtam)
2023. márc. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!