Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit kéne tennem hogy a zeném...

Mit kéne tennem hogy a zeném úgy szóljon mint ez?

Figyelt kérdés
Amikor meghallgattam az elkészült zenémet jó minőségű hangfallal akkor úgy tűnt hogy a basszus elnyomja a többi hangot. Ezért halkabban szól mint például ez. [link] Illetve igazából a többi rész is (ahol a basszus nem szól) halkabbnak tűnik. Itt a zeném. [link]

2022. máj. 7. 05:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Stúdióban készítsd el a felvételt
2022. máj. 7. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
És ha mondjuk lejjebb vennéd a basszust a zenében?
2022. máj. 7. 13:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs stúdióm. Megpróbáltam halkabbra venni a basszust. Kicsivel jobb lett. Azt viszont nem tudom, hogy baj-e ha "sima" olcsó fülhallgatóval hallgatva a zenében a basszus szinte alig hallatszik.
2022. máj. 7. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én ha zenét készítek, meg szoktam hallgatni fejhallgatóval és rendes hangszóróval is, hogy hogy szól. Így tudod a legjobban beállítani, hogy igazán fasza legyen. Érdemes zene készítéshez egy minőségibb fejhallgatót szerezni és azzal dolgozni, mert sokat segít. Illetve nekem sincs rendes stúdióm, csak programokban dolgozom, de ha hasonló tipusú zenékhez hasonlítom keverés szempontjából az enyémet, akkor sokat tudok tanulni abból, hogy megpróbálom hasonló hangzásúra elkészíteni a sjátomat. Illetve youtube-on nagyon sok tutorial van főleg angolul az ilyen problémákra
2022. máj. 8. 00:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!