Mi a véleményetek Majka: Csurran, cseppen című daláról?
Szenzációhajhász semmitmondó túlhypeolt szar... teljesen nyilvánvaló, hogy a koncertjére akarja megtölteni vele a csarnokot...
Semmi olxat nem mond benne, amit már millióan ne mondtak volna ki előtte... pedig nyakig benne van, ha tényleg rá akarta volna borítani az asztalt a nerre, tudott volna ő konkrétumokat is előhozni.
Eddig kormánypárti csatornán volt, most eljött onnan, már támad. Szép, magyar mentalitás.
Maga a zene tetszik.
5
Nem vagyok a rajongója.És nem is nagyon követtem nyomon Kalamajka "művészetét".De kíváncsiságból megnéztem,meghallgattam a kérdésben szereplő dal videóklipjét..Szerintem nem olyan szörnyű ez mint ahogyan te leírod.Sőt egészen hallgatható...Egyébként ha a videóklipet nézted, hallgattad fél percig,akkor kb.semmit nem hallottál magából a dalból.Hiszen az első bő 45 másodperc csupán a felvezető szöveg és képsor.Ott még nem is kezdi el Majka a dalolászást.
Értelemszerűen a daltól kezdve. Gondolod, hogy a videoklippből a műsor része érdekelt?
De akkor nézzük meg a dalszöveget, ameddig eljutottam benne:
Pénz, pénz-pénz-pénz, pénzecske
Jöjj-jö-jö-jö-jöjj ide
Pénz, pénz-pénz-pénz-pénz-pénz-pénz, pénzecske
Pénz, most jöjj ide-e-e!
Lassan már 8 éve én vagyok az ország fasza!
Csak annyit kellett kiabálni: „Ruszkik haza!”
Ami jól jött az a kis lé és nem is féltem
És csak egyik szemem lőtték ki a tüntetésen
Egyre nagyobbak lettünk, mint egy gyülekezet
Csak szidnom kellett a melegeket
[...]
Ne is haragudjon meg Majka, de ez számomra minősíthetetlen. Egy nagy nulla. Papírra vetették, ami legelőször az eszükbe jutott. Már abból is látszik, hogy a legelején a kreativitás kimerült abban, hogy megismételték a szöveget, hogy kijöjjön a verselés. Közben alatta megy a 3 másodpercenként ismétlődő zenerészlet. Abban vajon mennyi munkája volt a hangmérnöknek? 10 másodpercnyi?
Ez a dal simán csak azért lett ennyire népszerű, mert belelátták a FIDESZ-t, holott egyáltalán nem róluk szól (aki nem tudná, Majka FIDESZ párti).
A videoklippben is nulla kreativitás van. Felvettek egy malac álarcot és telerakták effektekkel... Ez nem az a Majka, akit én régebben megismertem. Nézzétek nyugodtan vissza a régebbi klippjeit és hasonlítsátok össze.
8
Tény,hogy nem olyan nagy durranás.És ilyesmi van minőségibb formában is...De most erről szól a kérdés. Azért összeáll a történet.Viszont csak úgy ha elejétől a végéig megnézi az ember a klipet.
Mivel nem akarod megnézni ezért összefoglalom röviden.
Az elején a riport megkezdése előtt a miniszterelnök italába belecsempésznek némi igazságszérumot.Mire a stúdióba ér mér beüt a cucc.Így elkezdi lökni mindenféle sallang nélkül szakadatlanul a szöveget.Elárulva a valódi motivációját....
Amilyen dolgok történnek a világban;teljesen hihető,hogy a vezetők motivációja valóban csupán csak ennyi:
"Pénz, pénz-pénz-pénz, pénzecske
Jöjj-jö-jö-jö-jöjj ide
Pénz, pénz-pénz-pénz-pénz-pénz-pénz, pénzecske
Pénz, most jöjj ide-e-e!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!