Mi a véleményetek Majka: Csurran, cseppen című daláról?
> "Tény,hogy nem olyan nagy durranás.És ilyesmi van minőségibb formában is...De most erről szól a kérdés"
Akkor miről beszélünk? Megfelelő módon értékeltem a zenét. Nem érdekel, hogy más ezt zavar.
"Amilyen dolgok történnek a világban;teljesen hihető,hogy a vezetők motivációja valóban csupán csak ennyi:"
Láttam a klipp elejét. A zene után már csak effektezés van. Különben a zene témakörben vagyunk, nem a klippet értékeljük. Ha neked azért jó a zene, mert ismételgetik benne a pénz szót és ez triggerel téged, akkor az a te egyéni szociális problémád. Én szakmailag ezt a zenét nem tudom értékelni, mert semmilyen hozzáadott érték nincs benne. A háttérzene is egy kb. 5 perces ismétlődő munka benne.
13 hallgasd a hangszerelést, szólamokat benne, a keverést, szerintem magyar viszonylatban egész jó minőségű hangzása soundja lett. Timeban van Majka rendesen…
Nekem se tetszik ez a fajta zene, de attól még nem lesz szar valami…
Zenészként ezt hallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!