Segitseg666 kérdése:
Profi hangfelvétel? Mivel masteringeljem a hangom egy stúdiósabb hangzásért? Milyen pluginokat kell használjak egy stúdiósabb hangzásért a hangomra? Hip-Hop, Rap műfajról van szó.
Figyelt kérdés
Úgy szeretném felvenni a hangomat, mintha egy profi énekelte volna alá.
Ezalatt azt értem hogy nem a hangommal van a baj, mert az tiszta és jól eltalálom a hangokat is.
De mégis olyan egyhangú az egész, mert nem tudom milyen pluginokat használjak ahhoz hogy jobb hangzása legyen.
Nem autotune kell...
Duplázom a hang sávokat, de még így sem az igazi...
Mivel masteringeljem a hangomat?
2020. máj. 20. 22:00
2/7 A kérdező kommentje:
Kicsit amatőr vagyok ebben a hang masterelés témában.
2020. jún. 1. 02:08
3/7 anonim válasza:
Jó, de mid van hozzá? Milyen mikrofon? Mire van kötve?
4/7 A kérdező kommentje:
OneConcept MIC 700-as mikrofon, és a géphez van kötve.
De más is meg tudja csinálni ugyanezzel a mikrofonnal a tökéletes hangzást.
Ugyanígy..
Mert tud masterelni, viszont én nem igazán...
2020. jún. 5. 14:07
5/7 anonim válasza:
A mastering a kész anyag kiadhatóra igazítása, neked csak felvételnél kell belőni a hangot. Azzal kezdeném, hogy nem alaplapi bemenetre kötöm, hanem nézek rendes audiovezérlőt mikrofonbemenettel.
6/7 A kérdező kommentje:
Hangkártyát szeretnék majd venni mindenféleképpen.
A masteringet végül meg tanultam már csak tökéletesítenem kell.
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!! ^^
2020. jún. 6. 23:20
7/7 anonim válasza:
Az se nem mastering, se nem tanultad meg pár nap alatt, de attól még hajráhajrá, ha sose hagyod abba, akkor megérkezel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!