Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak mai magyar rockerek?

Vannak mai magyar rockerek?

Figyelt kérdés
Kerestem a youtubon, de csak 10-16 éves rock zenéket hoz be. Osean, pokolgép, ilyenek.
2023. márc. 3. 08:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó ideje nincsenek klasszikus rock bandák, metalnak hívják manapság. Keress kortárs magyar metál bandákat,rengeteg van belőlük.
2023. márc. 3. 09:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogy keressek? Én a youtubon nézem a videókat, aztán megnézem, hogy miket ájánl hasonló videónak.
2023. márc. 3. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Subscribe, ektomorf, lovecrose, leander, dalriada, AWS, isatha

Ezek mind magyarok

2023. márc. 3. 12:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2023. márc. 3. 15:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szintén pár magyar együttes: Mudfield, A Király halott, Kies, Down for Whatever, Phrenia, Nova Prospect... Ha még eszembe jut pár, írok. Ja, és a Hooligans jelenlegi munkásságát is érdemes figyelni, mert eléggé elhagyták a popos vonalat, és már sokkal rockosabb kategóriában mozognak.
2023. márc. 3. 16:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2023. márc. 3. 17:03
 7/9 A kérdező kommentje:

3-mas. Mindre rákerestem amit írtál. Van ami angolul énekel, van ami metál zenére népdalt énekel és olyan ahol zenére ordítanak valamit, de felirat nélkül egy szó se érthető. De az AWS tényleg jó és sok zenéje tetszett. Köszönöm.

Az 5-ösét most kezdem el nézegetni. :)

2023. márc. 4. 10:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincs mit :) Ahogy írtam, eszembe jutott még egy-két előadó, szóval megint itt vagyok :D

New Friend Request, Road, Phoenix RT, Fatal Error, Depresszió, Fish!, I'm Dorothy, Tortuga, Salvus, Nomad, Escape my shadows, Plastic Ocean... És most ennyi jutott még hirtelen eszembe. Remélem találsz közte olyat, ami tetszik :)

2023. márc. 4. 18:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Időbe telik átnézni. :)
2023. márc. 4. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!