Kezdő dobosként hogyan tudnám fejleszteni a bal kezemet?
Figyelt kérdés
gyakorlok minden nap, hétvégente járok tanárhoz. ahogyan az szépen kijött, lassabb a bal kezem, amit már én is észrevettem. a mindennapokban milyen módszerekkel erősíthetem fel?2023. febr. 26. 21:09
1/8 anonim válasza:
Sokat kell recskázni az ellazítja a csuklót
3/8 anonim válasza:
Hasznos mert a csajokat úgyis a gitáros viszi el :D
4/8 A kérdező kommentje:
kúrvára lány vagyok, de remélem egyik válaszolót sem zavarja a nemem gondolkodás nélküli eldöntése:) a válaszotok pedig leszavazva.
2023. febr. 27. 17:24
5/8 anonim válasza:
ja persze lány. dobos nem lehet lány. max háttérvokál.
6/8 anonim válasza:
miért fontos a lányoknak hogy a pasinak jó humora legyen hogyha nem is értik a viccet? :D
7/8 anonim válasza:
#7 (én vagyok)
Az kimaradt az előzőből, hogy ha tényleg minden nép gyakorolsz, nem kell aggódj a kezed miatt, mert meg fog látszódni az eredmény
8/8 A kérdező kommentje:
#7 ez abszolút igaz, amikor a kérdést írtam még nem volt saját szettem, párnákon gyakoroltam. de azóta szereztem egy elektromos dobot, nyilván sokkal szórakoztatóbb, ezáltal szinte egész nap használom, és hétről hétre érzem a változást
2023. júl. 9. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!