Mit gondoltok a hangomról? Érdemes lenne fejleszteni, foglalkozni vele, vagy nem igazán van mit? 19/L
Szeretek énekelni, csak nem igazán merek mások előtt. Szégyellem a hangom és csak akkor tudom kiengedni,ha nincs itthon senki. Tesómtól is rengetegszer megkaptam,hogy "sz@r hangom van"...
Nem félek a negatív kritikától, csak nem szeretem,ha ócsárolnak. Valahogy visszább vesz az önbizalmamból.
Főként szakmaibb vélemények érdekelnének,de szívesen fogadok bármit. Egyáltalán milyen hangfekvésem lehet?
Köszönöm a válaszokat!!
Elolvastam a leírást, majd meghallgattam. Egy velem megesett történet jutott az eszembe, miközben hallgattam. Volt egy ismerősöm, aki hasonlóan hozzád, nem mert mások előtt énekelni. De egyszer véletlenül hallottam. Nem tudta hogy hallom. Le voltam döbbenve, hogy milyen jó, és hogy miért nem mer mások előtt énekelni.
Mielőtt bármit mondanék ezek után, azt el kell mondanom, hogy sokan lesznek, akik le akarnak majd beszélni róla. Itt is, meg az életben is. Egy másik ismerősöm is le akarták többen is, én támogattam, ma már fellép és egész szép sikerei vannak, több rendezvényre is rendszeresen hívják énekelni (már amikor lehet rendezvényeket tartani, de ez más tészta).
Akkor a lényegre térek: hallani a hangodon, hogy nem foglalkoztál még vele komolyan. Vannak technikai hiányosságok, ami miatt nem szól jól. De talán némi zenei alapozásban részesülhettél, mert nem össze-vissza hangokat énekelsz, hanem nagyjából amit kéne. Ezt a nagyjábólt kellene helyretenni egy énektanárral, szerintem nagyon szép hangot tudna kihozni belőled, érdemes volna megpróbálnod. Főleg ha szereted csinálni, ahogy azt írtad. Illetve az önbizalmad is feljeszteni kell, hogy mások előtt is merj énekelni. Ez azért is fontos, mert az énektanárnak is kell, anélkül nem tud mit kezdeni veled. Bár az már egy jó kezdet, hogy megosztottad velünk, de ne görcsölj rá. Az éneklés egy csodálatos dolog, ami örömet okoz. Neked is, meg annak is aki hallgat téged. Ne félj tőle, inkább leld örömöd benne, de az úgy nem megy, hogy azon parázol, hogy ki hallja. Ne érdekeljen, ha nem tetszik neki, el lehet menni, nem kötelező téged hallgatnia. Biztos lesznek ilyenek akkor is, ha már megtanultál jól énekelni, mert hogy kinek mi tetszik, az szubjektív. De akinek tetszik, azzal osztozol az éneklés örömén azzal, hogy hallgathat.
Valószínűleg hallasod van hozzá. (valamennyi egyelőre biztos) , jól kezdted el, viszont van hogy teljesen más dallamot énekelsz, és hamis. Technikailag ( és stílusban: hogy például hol legyen benne vibràtó , hol ne, hogy épüljön fel stb..) sok fejleszteni való van rajta( néhol emiatt is hamis ).
Összességében, egy amatőr éneklés. De mint minden, ez is fejleszthető.
Ettől a macskák szebben jajjgatnak!
Hamis, sem az intonáció , sem a levegővétel nincs a helyen! El van harap a, le van kornyikalva az egész. Azt nem értem, hogy miért akarsz olyan magasan enekelni, amit nem tudsz kiénekelni? Ez nagyon idegesito! Nem csak nalad gond ez mondjuk, de tálald meg a. Saját hangszíned! Itt meg nagyon nincs meg! Túl magasan akarsz enekelni! De ettől 2 hanggal lentebb is jó lenne az jobban passzolna hozzád!
Vagy van valakinek hangja vagy nincs! Lehet fejleszteni meg enektanar stb de azt meg hamarabb elkellett vna kezdeni. Nincs jó hangod! Otthon hobbibol meg karaoke bárban teljesen oké. Írtad h nem mered kiengedni a hangot , bár szerintem akkor sem lenne sokkal jobb, de jelentősen jobb lenne akkor. Ez érzik az éneklésben, és egy ilyen dal , amit most enekelsz , amit mindenki ismer , nagyon könnyen kihallatszodnak a hibaid is! Szóval ha ilyen egyszerű dolgot nem tudsz/mersz ami az éneklés alapja, hogy kiengeded a hangod , akkor mit vársz tőlünk? Rakják alá néhány effectet és adjam el a dalt vagy mi? :D nem értem a kérdést :D tudod a hibad és miért nem arra törekszem h kiereszd a hangod?
Amúgy meg ne az onbizalmad menjen le, hanem fogadd el és ismerd be magadnak h nincs jó hangod! Probald meg kiengedni a hangod és úgy gyakorolhass, enektanar sem ártana de csodákat senki nem tud tenni. Nem enekelsz, hanem vékony hangon üvöltesz, ezért jön ki ilyen borzasztó hang, főleg mikor már alapbol elcseszett magas hangon enekelsz és mikor a. Zene is vált és attól meg magasabb hangot követel akk te is valtasz és na akkor meg aztán plane borzaszto, rakd meg a saját hangszinedet , próbálj ne masikat utánozni , ez így minden csak nem enekles!!!
6-os vágok, megegyszer : Probald jobban kiengedni a hangod és nem ilyen magasan enekelni ezeket gyakorold be, ennyi jótanácsom van.
Hátha így kijon valami. Probalkozzal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!