Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki használ/hallgat még...

Valaki használ/hallgat még kazettát ?

Figyelt kérdés

Én eddigi életem több mint felét eltöltöttem már vele (20 leszek nemsokára)

Jelenleg közel 1600 darab van

Van 3 deckem

egy Denon DRW-750

egy Onkyo TA-2230

és egy Akai GX-65

2 hordozható rádiós magnóm

valami noname és egy Grundig

2 "saját" walkman (amit én vettem)

egy Sony WM-EX150 és egy Panasonic RQ-X11

van még otthon egy másik Sony

(WM-FX193)

meg valami noname

Ha konkrétan leülök zenét hallgatni nálam csak kazetta szól (a bakelit lemez mellett)

Egyszerűen jó, egyszerűen... megvan az a sajátos hangulata, varázsa amivel magával rántja az embert

2023. jan. 26. 09:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tizes, ezért is szokták mondani, hogy a kazetta a zenész barátja.

Az összes többi formátum esetén a juzer csak egy-két dalt hallgat, az album többi dala kuka. Szegény zenész kvázi feleslegesen dolgozott a kevésbé népszerű számokkal.

2023. febr. 28. 16:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Lemezeket szoktam hallgatni. Hallgatnék én kazettát is, csak sajnos ma már nem gyártanak használható magnót, a régiekkel meg mindig van valami baj.

#11 Gyerek- és fiatalkoromban kazettán hallgattam zenét, és így belegondolva lehet, hogy ezért szoktam azóta is inkább teljes albumokat hallgatni, mert beidegződött :D

2023. máj. 6. 15:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem semmi baj a régiekkel. Egyszer kell tisztességesen, szakemberrel felújíttatni és onnantól 5-10 évig gond nélkül el fog menni.
2023. máj. 6. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:

#11, nem dolgozott feleslegesen a zenész, mivel mindenkinek más az ízlése, és így egyénileg lehetetlen előre megsaccolni, hogy mely számokból lesz sláger, és melyek végzik a süllyesztőben!

Vannak előadók, akik egy életen át xy album kiadásával is tényleg csak 1 vagy pár slágert tudnak összehozni, és olyanok is, akiknek szelektálni kell a számaikat, ha azt akarják, hogy egyetlen Best Of albumra ráférjenek!

2023. máj. 9. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!