Valaki használ/hallgat még kazettát ?
Én eddigi életem több mint felét eltöltöttem már vele (20 leszek nemsokára)
Jelenleg közel 1600 darab van
Van 3 deckem
egy Denon DRW-750
egy Onkyo TA-2230
és egy Akai GX-65
2 hordozható rádiós magnóm
valami noname és egy Grundig
2 "saját" walkman (amit én vettem)
egy Sony WM-EX150 és egy Panasonic RQ-X11
van még otthon egy másik Sony
(WM-FX193)
meg valami noname
Ha konkrétan leülök zenét hallgatni nálam csak kazetta szól (a bakelit lemez mellett)
Egyszerűen jó, egyszerűen... megvan az a sajátos hangulata, varázsa amivel magával rántja az embert
Tizes, ezért is szokták mondani, hogy a kazetta a zenész barátja.
Az összes többi formátum esetén a juzer csak egy-két dalt hallgat, az album többi dala kuka. Szegény zenész kvázi feleslegesen dolgozott a kevésbé népszerű számokkal.
Lemezeket szoktam hallgatni. Hallgatnék én kazettát is, csak sajnos ma már nem gyártanak használható magnót, a régiekkel meg mindig van valami baj.
#11 Gyerek- és fiatalkoromban kazettán hallgattam zenét, és így belegondolva lehet, hogy ezért szoktam azóta is inkább teljes albumokat hallgatni, mert beidegződött :D
#11, nem dolgozott feleslegesen a zenész, mivel mindenkinek más az ízlése, és így egyénileg lehetetlen előre megsaccolni, hogy mely számokból lesz sláger, és melyek végzik a süllyesztőben!
Vannak előadók, akik egy életen át xy album kiadásával is tényleg csak 1 vagy pár slágert tudnak összehozni, és olyanok is, akiknek szelektálni kell a számaikat, ha azt akarják, hogy egyetlen Best Of albumra ráférjenek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!