Lehet ezeket a zenéket drog nélkül szeretni? (techno-rave-acid-trance)
https://www.youtube.com/watch?v=1CWuzOgi36U ezekről (meg a többi ilyenről) lenne szó. Nem tudom elképzelni hogy valaki józanul ilyet benyomjon otthon és elkezdjen rá tombolni, vagy akár az irodában egész nap ilyet hallgatni meló mellett :D Szerintem max az aki anno drogosan partyzott az ilyenekre és most mint kellemes retró emlék kedveli inkább.
Én szeretem az ilyesmit, csak nem ezeket a monoton üres zenéket, szóval pl ez tökre jó szerintem és "hasonló": https://www.youtube.com/watch?v=n3N_Lkgftc4
#6 meg #7 gondolom ugyan az a bohóc :D Még jó hogy amit mutattál kép, az kb olyan mint a budapest parádé, vagy a németeknél a love parade, még véletlenül sem drogosokkal voltak tele ezek, elég megnézni pár felvételt :D De az összes ilyen rendezvény videóit nézve kb mindenki be van állva valamitől, rágógumi a szájban hogy ne a saját szájukat rágják szét, tág pupillák, euforikus hangulat ... Nem mondom hogy mindenkinél, de nem véletlen erednek ezek a stílusok angliából meg hollandiából akik az éllovasok a droghasználók toplistáján :D
https://www.youtube.com/watch?v=YljjMGfTOl4 itt lehetne olyan játékot játszani mint a "Where is Waldo?"-ban, hogy találd meg azt az 1 józan embert aki nincs belőve/beszipuzva :D
#9 biztos neked van igazad, hogy csak én nem értem ezt, elvégre nekem is sok minden tetszik ami másnak nem... csak NEKEM olyan monoton és üresnek tűnt az egész, pont mint azok a zenék amik direkt ilyen drogos bulikra lettek csinálva. Mint a Félelem és Reszketés Las Vegas-bannál, hogy aki nem drogozott még soha annak nem jön át és vszleg nem fog tetszeni, aki mg igen annak átjön és tökre tetszik mert érti vagy átélte.
Nem mindegy neked,hogy mas milyen zenét szeret?Ami neked zaj másnak zene.
Mutass akkor nekunk pár olyan zenét amit te szeretsz,lehet nekem meg az lesz zaj.Itt tartasz?De most komolyan..de amugy tuti,hogy troll kerdes..
Nem tudom milyen statisztikát gyártasz vagy honnan szedted az infókat, de nagyon szívesen válaszolok, hogy pontosabb legyen: Én acid technot, hardcoret, hardstylet, technót, psy-trancet hallgatok igen gyakran. Kb. napi 3-4 órát hallgatok zenét plusz hétvégén néha 15 órát is, amiből mondjuk 10 óra vegyesen live, a maradék meg amihez kedvem van, néha semmi. Hajnalban befelé és hazafelé a munkából hardcore szólt a héten is. Természetesen vegyesen is belefér a napjaimba, néha nyálzene vagy Tiktok live is befigyel, de van hogy kifejezetten erre alszok el és jól esik, kikapcsol!
Nő vagyok, középkorú, soha nem drogoztam és nem is ittam. Nem is dohányzom, bár ez lehet nem releváns részedre. Mindnek van íve, sémái, klasszikus effektjei.. válogatni kell, mert minden stílusban megvan a gagyi..
Elmentettem amúgy, amit betettél, még nem hallottam, de jóféle! :)
Cserébe tessék egy kedves barátom mixe! Igen nagy kedvencem! Munka után, józanul, drog vagy kávé nélkül készítette. Remélem felkelti az érdeklődésed és nem nézel mást drogos állatnak csak azért, mert ilyet hallgat:
Folytatom: hozzá tartozik az is, hogy az ilyen zenét nem szabad rossz minőségű holmival hallgatni. Egy telefonon vagy 5-10000Ft-os fülesen cincerésztetve vagy 128as MP3-ban soha nem lesz olyan, amilyennek lehetne/kellene hallani! Nem lehet, hogy ezért zárkózik el tőle ennyire a füled? Mozartot, Vivaldit is hallgatok amúgy! Remixben és eredetiben is! :) Vannak olyan fantasztikus remixek hardcoreban, psy-tranceben is, el se hiszed!!!
Rosszul esett nekem személyesen, hogy ledrogosoztál látatlanban. Aki mulatóst hallgat, az meg mind alkoholista?? Mert én pl. el nem tudom képzelni, hogy azt valaki hogyan szereti! :D :D
Tekints rá egy kicsit felfedező szemmel és füllel a Beatportra egy rendes fülessel, szerintem lesz ott neked hasonló stílusú zene, amit megkedvelsz, ha hallod is, nemcsak megzizzen valami szarról a felső csücske! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!