Lehet ezeket a zenéket drog nélkül szeretni? (techno-rave-acid-trance)
https://www.youtube.com/watch?v=1CWuzOgi36U ezekről (meg a többi ilyenről) lenne szó. Nem tudom elképzelni hogy valaki józanul ilyet benyomjon otthon és elkezdjen rá tombolni, vagy akár az irodában egész nap ilyet hallgatni meló mellett :D Szerintem max az aki anno drogosan partyzott az ilyenekre és most mint kellemes retró emlék kedveli inkább.
Én szeretem az ilyesmit, csak nem ezeket a monoton üres zenéket, szóval pl ez tökre jó szerintem és "hasonló": https://www.youtube.com/watch?v=n3N_Lkgftc4
Ez egy életérzés.Kb 0-24-ben megy nálam a techno.
Imádom józanul,részegen,beállva.
Mindenhogy szeretem.
Techno buli kikapcsolja az agyamat,nem gondolok másra.Érzem az energiát,magával ragad,kikapcsol.
Van több olyan ismerősöm akik odavannak a technoért, igaz, mindig van előttük valami innivaló. ;)
(számomra ez csak egy idegesítő zaj)
Okoskodsz azt egy normalis érved nincs,csak hogy zaj,meg elfaradsz.
Lehet technora szépen szédelegni is nem muszaj menetelni mint az állat,kepzelem milyen kondiban lehetsz🤣🤣🤣malac
nem pont ilyet, hanem hardstyle-t hallgatok kb állandóan, arra is hasonlóan ugyanezt mondják, "drogos zene", gondoljon bárki amit akar, én szeretem, nem fogok mások kedvéért leszokni róla, és szerintem ezzel elég sokan így vagyunk:
Természetesen minden zenét lehet tudatmódosító szerek nélkül is élvezni egy pontig. A techno, house, trance is ilyen. Vannak direkt pszichedelikus irányzatú zenék is, amiket tudattágító szerekre készítenek (de még azokat is el lehet hallgatni tisztán).
A különféle szerek persze megnyitnak bizonyos dolgokat a tudatban, így másképp fogja fel az ember az adott zenét. Ez olyan hogy a drog hatása alatt néha más dolgokat tud felfogni az ember, mint pl a hallucinogéneken a szinesztézia (amikor a használó látja a zenét).
Az a lényeg hogy élvezhetők a zenék józanul is, és élvezhetők akár alkoholon is, vagy a különböző drogokon is - de az élmény a teljesen más lesz, attól függően hogy milyen módosításokat eszközölt az "észlelő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!