A mai fiatalság valóban ennyire szereti a retro zenéket?
Figyelt kérdés
Az ünnepek alatt lehetőségem volt 3 házibulit megszemlélnem melyben 16-17 évesek voltak. Nem gondoltam volna, de azt vettem észre hogy a bulin 90% retro buli zene volt, melyre még az én táncoltam fiatalon. Szinte nem hittem el hogy mindenki kívülről fújta az összes zenét. Nyilván mai zeneszámok is szóltak, de túlnyomó többségben tényleg ez a jófajta igazi retrózene ment, a-ha, edda, Dr.Alban, Tankcsapda, Hip-hop boys, Tnt és még sorolhatnám..2023. jan. 3. 22:18
12/14 Dorci1999 válasza:
23 vagyok. Sok retro számat imádok,általában az eredeti igazi változatát, és nem feldolgozva, vagy remixként. Van jópár ismerősöm, akik körülbelül velem egyidősek, mégis szeretik a retro zenét, és rendszeresen hallgatnak is.
13/14 anonim válasza:
A Retro rádió is szerepet játszhat ebben.
14/14 anonim válasza:
Aki szereti a retrót, annak itt a legjobb lejátszási lista: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!