Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A mai fiatalság valóban...

A mai fiatalság valóban ennyire szereti a retro zenéket?

Figyelt kérdés
Az ünnepek alatt lehetőségem volt 3 házibulit megszemlélnem melyben 16-17 évesek voltak. Nem gondoltam volna, de azt vettem észre hogy a bulin 90% retro buli zene volt, melyre még az én táncoltam fiatalon. Szinte nem hittem el hogy mindenki kívülről fújta az összes zenét. Nyilván mai zeneszámok is szóltak, de túlnyomó többségben tényleg ez a jófajta igazi retrózene ment, a-ha, edda, Dr.Alban, Tankcsapda, Hip-hop boys, Tnt és még sorolhatnám..

2023. jan. 3. 22:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
A fiatalok többsége azt sem tudja, hogy ki az a TNT vagy a Hip-Hop Boys. Te szerencsére a jó fiatalokat fogtad ki, akik nem ebbe a csoportba tartoznak.
2023. jan. 3. 22:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt látom külföldön. Szerintem a youtube, meg a többi netes zene forrás miatt van. Nem különülnek el nekik a korok, hanem az összes zene egy felületen van.
2023. jan. 3. 22:30
 3/14 anonim ***** válasza:
23%
És te mi a frászt keresel a negyvenhez közel egy tini-buliban?
2023. jan. 3. 22:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Fél órát voltam ott. Gyerekkori barátom.
2023. jan. 3. 22:34
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Mert most divat a 90-es évek.

Trapéznadrág,toppok,színes hajbavaló szarok, ocsmány színes plüss kalapok, csíkszemüveg 😀

Ezért.

2023. jan. 3. 22:40
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Egyes ne legyél már ekkora boomer könyörgöm 💀
2023. jan. 3. 22:41
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Hát, én ezeket már fiatalon is elég szarnak tartottam, pedig akkor nőttem fel. Kár is volt felidézned a '90-es évek magyar könnyűzenéjének keserű emlékét.
2023. jan. 3. 23:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem a konkrét számokról szól a kérdés, hanem arról, hogy minden korból vegyesen mennek a zenék. Nyilván minden barátikörnél más zenék. De én is rácsodálkoztam, amikor tinik egy parkban hallgattak zenét és ilyen 60-as évek szám után ugyanabban a playlistban jött valami metál, vagy akár pop mindenféle korokból és stílusból. Régebben sokkal inkább az új zenéket hallgatták szerintem ilyen korban, a friss stílusokat. De valahogy manapság már nincs semmi ami kiemelne dolgokat, mint régen az MTV. Hanem valahogy tényleg így egy térben van minden zene. LEgalábbis nekem is látszik valami ilyen. De lehet közben meg vannak más körök is.
2023. jan. 4. 13:37
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Mert a Hip Hop Boys meg a Tankcsapda aztán tényleg jófajta retro zene...

Ugyanazok a legalja zenekarok ezek, mint a 1D vagy a Valmar, csak az idő "szépítette" meg őket.

2023. jan. 4. 13:41
 10/14 anonim ***** válasza:
96%
#9 tankcsapdától az első két album tényleg jó.
2023. jan. 4. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!