Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik kpop banda a kedvencetek?

Melyik kpop banda a kedvencetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok?

Melyik kpop banda a kedvencetek? Okot is írjatok légyszi és honnan ismeritek a bandát?

2022. dec. 31. 14:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
4 minute (de csak kevés száma)
2023. jan. 11. 17:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

ATEEZ, EXO, VIXX

VIXX: előttük is hallgattam kpop-ot elvétve, mégis ők voltak azok, akik berántottak a műfajba, még az Error című dalukkal. Nem sokkal annak megjelenése után játszotta a Music Channel a klipet, ahol azonnal megtetszett a fiúk hangja, illetve az MV látványvilága, meg maga a dal is. Már nem hallgatom őket olyan sokat (bár a pár napja megjelent Gonna Be Alright daluk az egyik kedvencem lett tőlük), mégis mindig megemlítem őket ilyen kérdéseknél. Nagy valószínűséggel nélkülük nem találtam volna meg a többi kedvencemet, vagy legalábbis nem olyan korán.

EXO: egy Spotify-os VIXX lejátszási listára keveredett egy régebbi daluk, amit még nagyon félálomban hallgattam, így csak a csapat neve maradt meg, illetve, hogy mennyire tetszett az a dal. Szóval a következő napom azzal telt, hogy azt próbáltam előkeresni, mert a lejátszási lista közben eltűnt. De nem baj, mert sorra jöttek a jobbnál jobb dalok, amiknek nemcsak a stílusa tetszett, hanem a fiúk hangja is. A következő pillanatban pedig már azon kaptam magam, hogy a variety-jüket nézem, illetve a többi videójukat is.

Ami viszont a legkiemelkedőbb bennük, hogy végig kísérték a gimis éveim. Elsős voltam, akkor még kolis is, és nem volt egy könnyű időszak, sok megpróbáltatás és nehézség volt, a dalaikkal, videóikkal pedig mérföldekkel jobbá tették a napjaim, a kedvem. Egyszerűen hihetetlenül nagy lendületet adtak nekem és hálás vagyok, amiért akkor "ismertem meg" őket; sokat segítettek, több téren is.

(miattuk amúgy rengeteg netes barátra is szert tettem, amiért megint csak hálás vagyok)

ATEEZ: debut óta elvétve hallgattam őket, és hiába volt (van) az all-time kedvencek közt az Answer (meg még pár másik dalukat is imádtam egy ideje), valahogy mégiscsak 2020 kb. közepétől kezdve lettem hivatalosan is rajongójuk. A mai napig bánom, hogy nem mentem el a budapesti koncertjükre, amin egyik netes barátnőm ott is volt, és beszéltünk is róla előtte..

2020-ben viszont az változott, hogy egy ponton a YouTube az ő videóikat, vicces pillanataikat kezdte ajánlani, és egy ponton már náluk is azt vettem észre, hogy sorra nézem és nézem őket. Egyszerűen nincs olyan, hogy nem tudnának megnevettetni, ha rossz kedvem van, automatikusan ATEEZ videókat nyitok meg, egyszerűen végtelenül szimpatikusak ők is, és tetszik a zenéjük üzenete is (főleg a Turbulence, de arról kisregényt tudnék írni).

Ők meg az egyetemi éveim kísérik végig, az EXO mellett :) szóval nekik is végtelenül hálás vagyok.

2023. jan. 12. 00:31
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedvencem a Bts, ennek legfőbb oka hogy nekem is ahogy sokan másoknak első banda volt, kik miatt elkezdtem kpop-ot hallgatni kb 4 évvel ezelőtt.

Ez a legmeghatározóbb indok, hiszen úgy gondolom az egész személyiségemet meghatározta akkor ez a korszakom. Illetve róluk tudok a legtöbbet.

Most már én is mondhatom hogy kevés időm van rájuk, követni őket folyamatosan, de ha egyszer valaki army az, örökké az is marad^^

Szóval bárki bármit mondjon végig ők maradnak és ezen semmi nem tud változtatni

2023. jan. 15. 00:17
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nct abból pedig az Nct 127
2023. febr. 2. 09:26
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Stray Kids, utána meg xdinary heroes és txt
2023. febr. 5. 16:23
 16/29 anonim válasza:
100%
skz photocardot lehet kapni albumon kívül?
2023. febr. 5. 17:10
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

skz photocardot lehet kapni albumon kívül?

Igen.

Ebay a legjobb hely photocard vásárlásra, vagy esetleg még az etsyt is ajánlom.

2023. febr. 8. 13:08
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Stray kıds

Ateez

(Bts volt az első kpop bandám, de gyorsan meguntam őket és a toxic army-t)

2023. febr. 20. 10:56
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első kpop bandám tavaly szeptemberben láttam az is a Blackpink volt(a Pink Venom-ot ismertem meg először tőlük)! És a BTS-t már nem tudom, hogy mikor, de utánuk ismertem meg a Butter dalukkal ha jól emlékszek! (A Blackpink-re emlékszek a legjobban, mert megváltoztatták az életemet!)
2023. febr. 25. 09:49
 20/29 anonim ***** válasza:
77%
#19 vagyok! A BTS is azért annyira nagy kedvencem, mint a Blackpink, nem tudok különbséget tenni a 2 banda között, de a Blackpink-ről sokkalta többet tudok! De ugyanannyi helyet foglalnak el a szívemben! Nagyon szeretem őket! 🖤Blackpink💗 💜BTS💜
2023. márc. 15. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!