K-pop fanok, melyik k-pop banda a kedvencetek és miért? Van ultimate kedvenc tagotok is?
BTS
Azért mert nagyon tetszik amit közvetítenek főleg amikor a Love Yourself Speak Yourself volt. Nagyon szép üzeneteket rejtenek a szövegeik amiket ha nem is elsőre de előbb utóbb mindenki észrevesz. És az is figyelemre méltó ahogy a rajongóikkal bánnak, de mindezek melett rendkívül alázatosok és szerények tudnak lenni. Nagyon sokat jelentenek nekem a mindennapi életemben.
És mielőtt valaki azzal jönne, hogy kis fangirl tinilány vagyok és ez fellángolás nem nem az nem vagyok 14-16 éves lassan már tizenéves nem és még csak nem is lány.
TWICE
Azért ők a kedvenceim, mert a Sixteent végignézve, nagyon szimpik lettek a tagok és ugyan 2008 óta tartom magam kpop fan-nak, de ők voltak elsők akiket már a debütjük előtt óta követek. Szerintem minden tag egy külön hatalmas egyéniség, mindegyik egytől egyig. Mindegyikükben van mit szeretni. Nem is igen tudok különbséget tenni köztük. A zenéjüket is szeretem, mert ugyan nem a tipikus nyugati mai zenét csinálják, de nekem megnyugtató és nagyon catchy számaik vannak. Van UB-m is természtesen, és persze, h a TWICE-ból. Momo. Hogy miért pont ő? Megmondom őszintén, hogy őt már a Sixteenben nagyon megkedveltem. Rettentően jó táncosnak tartom, aki amellett, h tehetséges rengeteget is gyakorol. Tisztelem azokat akik a legjobbak akarnak lenni és ezért megtesznek mindent. Persze nem ő volt az egyetlen szimpatikus tag már akkor, hanem Chaeyoung és Sana is (a többiek később, szépen folyamatában zárkóztak fel melléjük). Viszont ha jól emlékszem a 6.részben volt mikor Momo számára véget ért a műsor. Majdnem abbahagytam a Sixteent, de aztán mégis folytattam. És akkor döntöttem el végleg, h ő lesz az UB-m mikor végül mégis bekerült a TWICE-ba. Ma már ott tartok, hogy nem tudok és nem is akarok sorrendet állítani a tagok között. Igazából Momo-t sem szeretem jobban egyik tagnál sem, de mégis őt mondom UB-nak, mert ő volt az első akit nagyon megszerettem a aTWICE ragok közül. 2015-óta ők a kedvenceim, és bármi történjen velük ezután, számomra mindig ők lesznek a TOP1.
Szép beszéd volt? XDDD
Egyébként mellettük még számos bandát és szólistát is hallgatok. Korábban nem staneltem ilyen szinten egy bandát sem, sok különbözőt hallgattam és szerettem.
Nekem is a Twice a nagy kedvenc. En 2012-ben lettem kpopper. Műveltebbek biztosan tudják, hogy kinek a hatására és hogy melyik szám volt az. Én 2016-ban találtam rá a Twice-ra. A youtube feldobta a Cheer Up-ot és azóta nem tudok leállni.:)
Az ultimate biasom Sana, de valójában mindegyiküket nagyon szeretem. Viszont Sana a Cheer Up-ban levő már legendává vált sorával a "shy shy shy"-al azonnal megfogott. Azóta is csak erősödik bennem a szimpátia iránta. Szerintem nagyon szorakoztató, vicces, emellett cuki és gyönyörű is. Úgyhogy kiérdemelte, hogy ő legyen a nagy kedvenc.
ITZY💖
Nekem elég sok kedvenc bandám van főleg lányoknál de valahogy az ITZY ragadott meg eddig a legjobban. Ezenkívül még a Twice-ot a BTs-t a kedvencem.
MIÉRT?
Nekem az egyik kedvenc kiadóm a JYP. Hogy miért most abba nem fogok belemenni. Mikor mondták hogy lesz egy új banda nagyon izgatott lettem, ahogy a Twice és más ottani csoport beszélt erről. Egy ideg néztem a Stray kids túlélő show-ját és ugye ők benne voltak így valahogy gondoltam hogy azok a lányok közül néhányan benne lesz a csapatba. Nagyon vártam a debut zenéjüket, és mikor kijött nagyon tetszett nekem. Szerintem nagyon tehetségesek a lányok és viccesek is. Én ezért szeretem az Itzy-t. Jelenleg Yeji a bisaom ő is az ub-ém, nagyon szeretem a hangját meg a v live-okba nagyon vicces és aranyos. De az összes tagot nagyon kedvelem és szerintem a zenéjük is nagyon jó!
ATEEZ
Hiába hallgattam kpop-ot már előttük is, soha egy bandát se éreztem magamhoz olyan közel, mint őket, és azóta se volt ilyenre példa. Sokkal boldogabbá tették a mindennapjaimat, akármikor meg tudnak nyugtatni és menedéket nyújtani amikor szükségem van rájuk, és a zenéjüket is imádom, beleértve az üzenetet amit közvetítenek általa.
Bts
Rengeteget segítettek, és ott voltak amikor a legnagyobb szükségsem volt segítségre. Segítettek a helyes döntésekben és jó irányba változtam. Megtanultam megbecsülni magamat és mindent amit kaptam
BTS, ATEEZ
Nagyon jó zenéik vannak, amiktől mindig tök jó hangulatom lesz. A tagokat is rettentően kedvelem, mert van humoruk, és a fanjaikat is nagyon szeretik.
Egyébként mindenféle más kpop bandákat is szeretek.
Pl.: TxT, Itzy, Blackpink, Twice, BigBang, Exo, Stray Kids...
Amiket hallgatok (nem biztos, hogy az összes lesz): Blackpink, BTS, Twice, Le Sserafim, New Jeans, Itzy, Stray Kids, Aespa, Bigbang, 2NE1, EXO, Mamamoo, (G)I-dle.
Blackpink - összes tag a kedvencem
BTS - maknae line, és Suga
Twice - Jihyo, Momo
Le Sserafim - Chaewon
New Jeans - Danielle
Itzy - Ryujin
Stray Kids - Felix, Hyunjin
Aespa - Karina & Winter (mostanában már inkább Winter)
Bigbang - GD
2NE1 - CL, és Dara
EXO - Kai❤💕😍
Mamamoo: Solar, Hwasa
(G)I-dle: Soyeon
Lány ultimate: itt nem tudok dönteni sajnos.
Fiú ultimate: Jimin, Felix.
Szóval nekem ennyi! Szia!
Nekem abszolút Ateez a kedvencem, mióta megismertem őket. Azelőtt BTS volt, ma ő nálam a 3. 2. helyen nálam Enhypen van.
Az ultimate biasom továbbra is ugyanaz, mint azelőtt, azaz Taehyung (V).
Ateezból a biasom Wooyoung, de néha ugy érzem, hogy kezdd kettő ultimate biasom lenni.
Bias wreckerem: San.
(Régen Yeosang volt a biasom.)
Enhypen biasom pedig Ni-Ki, bias wreckeremim Sunghoon és Jay.
Fhúúú...... Sok bandát hallgatok és mindegyik a kedvencem! Megpróbálom leírni az összeset!
Lány:
Blackpink:
Bias: OT4
Babymonster:
Bias: Asa
Wrecker: Chiquita, Rora
Twice:
Bias: Jihyo
Wrecker: Momo, Sana, Tzuyu
Itzy:
Bias: Yeji
Wrecker: összes többi tag
NMIXX:
Bias: Kyujin
Wrecker: Lily
Aespa:
Bias: Ningning
Wrecker: Karina
Red Velvet:
Bias: Wendy
Wrecker: Irene, Joy
(G)I-dle:
Bias: OT5 (OT6😢)
IVE:
Bias: Wonyoung
Wrecker: Yujin
Kep1er:
Bias: Bahiyyih
Wrecker: Hikaru
New Jeans:
Bias: Hanni
Wrecker: Danielle, Hyein
Le Sserafim:
Bias: Eunchae
Wrecker: összes többi tag
2NE1:
SNSD:
Bias: Taeyeon
Wrecker: Jessica, Tiffany
Mamamoo:
Everglow:
Bias: Mia
Wrecker: Aisha
Fiú:
BTS:
Bias: OT7 (nem tudok dönteni köztük😍)
Stray Kids:
Bias: Hyunjin
Wrecker: többi tag😅
EXO:
Bias: Kai
Wrecker: Chanyeol
NCT 127:
Bias: Jaehyun
Wrecker: Taeyong
Bigbang:
Bias: G-Dragon
Wrecker: Taeyang
Enhypen:
Bias: Ni-Ki😍 hogyha lenne esélyem rá hogy el vegyem őt el venném (tudom, hogy nincs esélyem!)
Wrecker: Jake
TxT:
Bias: OT5
Co-ed group:
KARD:
Ultimate-em nincs, mert nem tudom választani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!