K-pop fanok, melyik k-pop banda a kedvencetek és miért? Van ultimate kedvenc tagotok is?
Huhh hát ezek közül csak egy ember írta hogy Blackpink pedig ok a világ legjobb és legfelkapottabb bandája és rekordot is döntöttek és milliárdos nezettseg a kpop világban a több nézettséggel rendelkező kpop banda és ddu du ddu du az ami össz.:2,1 milliárd megtekintésű és igen a Blackpink a kedvencem és a kedvenc tagom pedig Lisa O a kedvencem azért mert jól táncol vicces kedves magabiztos szép hangja van ,szép ,jól rapper, maknae,minden tetszik benne
De itt egy rangsor hogy a balckpink higy vannak a kedvenceim milyen rangban
1.Lisa
2.Jennie
3.Rosé
4.Jiso
És még hallgatok Twice,Bts,Exot
Bts rangsorolás:
1.Jin
2.Jimin
3.Jungkook
4.V (Kim Taehyung)
5.Jhope
6.Rm
7.Suga(Nem tudom miért ő áll a legtávolabb hozzám)
Miért Jin? MERT JÓKÉPŰ,VICCES,ARANYOS,WORLD WIDE HANDSOME,JÓ TESTE VAN,TÖKÉLETES ARCFORMÁJA,SZÉP AJKAI VANNAK SZEP TELT,A SZEME ANGYON SZÉP NEM NAGY DE NEM IS OLYNA KICSI,ES PUHA KIFINOMULT HIBÁTLAN BŐRE VAN
EXO rangsorolás;
1.Sehun
2.Baekhyun
3.Kai
4.Chen
5.Suho
6.Chanyeol
7.D.O
Miért Sehun? Sexy,jóképű,vicces és nagyon jó a személysége igazából ő engem nagyon megfogott
Twice igazábol nem vagyok annyira fan mert nem tudom a tagok nevét kivéve háram embernek Momo,nayeon,dahyon és a kedvencem Nayeon
Hogy miért?Mert iszonyatosan szép és nem csak ezért csak még nem annyira ismerem 5 napja kezdtem el őket nézni.
Ezek a válaszaim köszönöm hogy elolvastad meg ha ilyen hosszúra is sikerült!
Hiiiiiii! Több kedvenc bandám van, és inkább a híresebbeket fogom leírni és úgy, hogy leírom a bandát és azt, hogy miért a kedvencem (lehet, hogy 1-2 bandánál ugyanaz lesz az ok, hogy miért szeretem).
1. Blackpink
Miért?
Mert nagyon tehetségesek, szépek, kedvesek, cukik, mindent beleadnak, próbálják a legjobbat adni a fanoknak és kb minden ami bennük van.
2. BABYMONSTER
Miért?
Ők is tehetségesek, és hallottam őket élőben (nem úgy, hogy ott voltam mellettük!) és nagyon jól énekelnek úgy is, konkrétan nem kellett nekik autotune mikor felvették a dalt! Ezt is nagyon szeretem bennük!
3. Twice
Miért?
Fhúú....... Minden! Minden ami bennük van! Szépség, tehetség, kedvesség, cukiság, minden!
4. Itzy
Miért?
Jó dalok, szép, tehetséges, kedves, cuki tagok. De én inkább a régebbi dalokat szeretem. A Born To Be, Untouchable és a Mr. Vampire nem tetszik! Hiányoltam belőle Liát! Remélem vissza fog térni!
5. NMIXX
Miért?
Ugyanaz, mint az Itzynél. Tehetségesek, szépek, kedvesek, cukik, jók a dalaik....
6. Aespa:
Miért?
Szépek, jó dalok.... És Giselle igen is SZÉP! Mindenki szép a saját módján ahogy Ő IS!
7. Red Velvet
Miért?
Szépek, jó dalok és tehetségesek. Nekem tőlük leginkább a Psycho, Red Flavor és a Feel My Rhythm tetszik.
8. (G)I-dle
Miért?
Tehetségesek, szépek és hogy Soyeon is segít a dal készítésében az is nagyon tetszik. Bár nálam a Queencard és a Wife nem nagyon tetszik a legtöbb dal tetszik tőlük. Pl: Latata, Hwaa, Hann, My Bag, Nxde, Tomboy, I Want That és még sok más.
9. New Jeans
Miért?
Szépek, tehetségesek és még a dalaik is jók. Hihetlen, hogy ennyi munka után sem adták fel, pedig még nagyon fiatalok!
10. Le Sserafim
Miért?
Tehetségesek és szépek. Őket nem nagyon követem, csak néhány dalukat ismerem, úgyhogy csak ezt tudom elmondani róluk! Leginkább a Fearless, EP&TBW és a Perfect Night tetszik tőlük.
11. IVE
Miért?
Minden! Dal, tehetség, tagok, minden!
12. BTS
Miért?
Itt is, minden! Tagok, dalok, tehetség, helyesek, minden!
13. Stray Kids
Miért?
Tehetség, helyesek, a dalok főleg úgy, hogy ők maguk csinálják (leginkább a 3RACHA nevű alegység), meg minden!
14. Enhypen
Miért?
Tehetségesek, a dalaik is nagyon jók, helyesek (Ni-Ki😍😍😍), meg minden!
15. EXO
Miért?
Ugyanaz, mint az Enhypennél. Tehetségesek, helyesek (Kai😍😍), dalaik is jók.....
16. TxT
Miért?
Jók a dalaik (pl Chasing That Feeling, Back For More.....), tehetségesek a tagok, stb.
Ezek azok a bandák akiket leginkább követek és a kedvenceim! Nem kell egyetérteni velem, de légyszi ne is utáljatok, hogy csak ők a kedvenceim, nem, vannak többek is, csak a híresebbeket válgoattam ki! Ja és:
+1: Co-ed group: KARD
Miért?
Tehetség, a 2 fiú nagyon helyes, a 2 lány nagyon szép, és hihetlen, hogy még csak nem is randiznak egymással!
Ennyi lenne az én részemről! Hiiiiii!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!