Melyik kpop banda a kedvencetek?
Sziasztok?
Melyik kpop banda a kedvencetek? Okot is írjatok légyszi és honnan ismeritek a bandát?
BTS, VIXX, BIGBANG.
BTS-t Weekly Idolról ismertem meg. A többit meg a YouTube BTS egyvelegben belekeveredtek ezek a bandáknak a zenéi is, és így váltak kedvenceimmé ők is.
Ateez, seventeen, trendz, pentagon, oneus, onewe, nine.i, dkb, to1, bae173, exo, sf9, day6, the rose, btob, shinee, monsta x, txt, gidle, mamamoo, e'last, kard, block b, omega x, tvxq!, vixx, verivery, bts, nu'est, victon, shinhwa, 2pm, infinite, superm, bap, n.flying, vav
Sajnos csak a bts, seventeen, ateez, to1, nine.i és trendz megismerésére emlékszem, a többiek nem maradtak meg:
Bts: első kpop banda volt akiket stanneltem de nagyon hamar lehalt a dolog, már csak a zenéiket szoktam hallgatni - a Carpool karaoke videójukat láttma először, ott kezdődött az egész kpopos journey-m
Svt: Jeonghant még jóval azelőtt láttam, hogy bármi fogalmam lett volna arról, hogy mi egyáltalán az a kpop, és nem is tudtam hogy ő egy énekes, csak egy képet láttam róla és nagyon-nagyon megtetszett, mai napig emlékszem a képre, aztán később amikor stannelni kezdtem a svt-t, akkor tudtam meg hogy ő az egyik tag, az volt számomra az egyik legkedvesebb kpop-os élményem<3
Atz: a fireworks release napján/előtte egy nappal "hallottam róluk először", de nem is a zene miatt, hanem dc-n egy ismerősöm mutatott egy képet Yeosangról, ami szintén az agyamba van égve máig, aztán megtudtam hogy comebackjük van, utána meghallgattam a többi zenéjüket, és akkor tudtam meg, hogy az Answer is az ő zenéjük, amit korábban már hallgattam sokszor és nagyon tetszett, csak soha nem figyeltem meg valamiért akkor a banda nevet vagy a többi zenéjüket
To1: to1 x epex Welcome2house sorozatban ismerkedtem meg velük, az epex-et azóta is hallgatom, bár nem túl sokszor. A to1 az egyik legnagyobb ultom lett, aztán ami történt, az azóta eléggé megvisel, egyszer néztem azóta feléjük, de borzalmas érzés volt... Remélem ennél rosszabb kpop-os "élményem" nem lesz sose
Nine.i & trendz: véletlen találtam meg valahogyan a groupot a group&member reveal első 1-2 órájában, azóta követem őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!